24.8.2016

Kuinka hiuksille kävikään?

No nyt on kampaajalla käyty! Ero vanhaan on melko pieni, mutta mieluinen. Sain Facebookin puolelle mukavasti ehdotuksia kampaamoista, kiitos niistä! Ajan varasin 11. hetkestä, ihan vain siksi, että suosittelijan hiukset ovat aina kivat.

Mitä siellä sitten tehtiin? Kerroin kampaajalle, että viimeksi olen käynyt kampaajalla joulukuussa, osaan harjata hiukset ja laittaa ponnarin. Olen avoin ehdotuksille. Ja nyt tehtiinkin kampaajan ehdotusten mukaisesti. Laitettiin hieman vaaleaa raitaa (siitä on ikuisuus kun minulle on laitettu raitoja!) ja pidettiin sävy lämpimänä. Pituudesta napattiin vain vähän, ammattilaisen näkemyksen mukaan pituus sopii minulle ja hius oli hyväkuntoista. Koska en ole kova laittamaan hiuksia, on malli myös hyvä pitää sellaisena, että se harjaaminen riittää.

Kampaaja kertoi hyviä hiustenhoitovinkkejä muun muassa harjasta ja hiustuotteista, mistä pidin kovasti. Nyt suunnitteilla onkin toisenlainen harja ja ehkäpä jokunen hoitotuote. Tavoitteena on myös käydä kampaajalla hieman useammin.

Täältä löydät tilanteen hiuksista ennen käyntiä kampaajalla.

1 kommentti:

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!