12.8.2016

Karu ja kaunistelematon totuus

Roskat odottamassa ulsovientiä, pyykit odottamassa viikkausta, kameraa, tietokonetta ties mitä keittiön saarekkeella, työkalut lattialla ja kaveri kylässä. Silloin meidän koti näyttää tältä. Roskatilanne (juuri ostetuttujen ikkunanpesuvälineiden laatikot) ja pojan huone ovaat kyllä pikkaisen pahemmat kuin normaalisti. Mutta välillä (melko usein) on näitä päiviä. Junarata voi olla leviänä päiväkausia, Jos kerran rakennetaan upea rata, miksi se pitäisi samantien purkaa.

Nyt kun poika on ollut kohta kaksi kuukautta lomalla, olen oikeasti ihmetellyt milloin äidit siivoavat! Itse olen hoitanut suuremmat siivoukset hoitopäivinä, ja nyt niitä ei ole ollut. Imuroida voisi päiväuniaikaan, mutta siinä on pieni ristiriita. Imuri itsessään ei pidä kovin kovaa ääntä, mutta kaikki muu kolistelu. Päiväuniaika on kallisarvoista, melko moni äiti varmasti allekirjottaa sen. Sitä ei kannata riskeerata, sillä kesken unien herätetty kolmevuotias ei ole parhaimmillaan.

Näin meillä, näyttääkö yhtään tutulta?

6 kommenttia:

 1. Ihanan rehellistä! Ja tutun näköistä... Kun kotona on kolmevuotias ja vauva, kuten myös meillä, tällainen näky on yllättävän helppo saada aikaiseksi. Supersiististä kaaokseen sekunnissa, ehkä myös toisinpäin onnistuu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinä ei kauaa nokka tuhise! Mutta melko nopeasti tuon pojankin huoneen taltuttaa :)

   Poista
 2. Ai kauheen meillä ihan samannäköistä kun legot ja junaradat levitetään lattialle + kaikki muut huoneet rojua täynnä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa lähes kaikissa lapsiperheissä olla :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!