9.8.2016

Asuntomessut 2016: Yksityiskohtia

Bongailin Asuntomessuilta monemoista pikkuideaa omaan kotiin, sekä muita kivoja pieniä yksityiskohtia. Osa sellaisia, joita en omaan kotiini voisi kuvitella, mutta jotka siinä talossa näyttivät upeilta. Osa taas sellaisia, jotka haluaisin meilläkin nähdä. Tästä postauksesta löytyy niitä molempia.

Tiedättekö kun messuilla on aina jokin "vuoden juttu"? Kun ensimmäisen kerran näet sen, se vaikuttaa mielenkiintoiselta ja yksilölliseltä ratkaisulta. Mutta sitten huomaatt saman jutun monessa kohteessa. Se on se juttu. Tänä vuonna se oli makuuhuoneiden kattosisennykset ja niissä oleva valonauha sekä katosta roikkuvat yöpöydän valaisimet.

Saunat olivat tänä vuonna kovin tavallisia ja perinteisiä. Muodoissa ja värimaailmoissa ei ollut mitään erikoista. Aiemmin saunoilla on mielestäni leikitelty enemmän, joten saunat olivat siinä mielessä yllättäviä.

Rakastuin tuhon BoConceptin työpöytään, mutta se jää kyllä toistaiseksi hankkimatta. Meillä se tosin olisi väritykseltään vaaleampi, mutta hintalappu on siinä turhan kova. Onneksi bongasin jo samaa tyyliä edustavan, noin kuusi kertaa halvemman tuotteen.

Messujen ansiosta sisustuskärpänen nosti jälleen kunnolla päätään, ja jotain pikkujuttuja onkin viety eteenpäin. Lisää niistä kunhan valmistuvat kokonaan.

Täältä löytyy juttua messujen lastenhuoneista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!