3.8.2016

Asuntomessut 2016: Suloiset lastenhuoneet

No niin, aika aloittaa kuvatulvan purkaminen Asuntomessujen osalta. Ihaninta ja söpöintä messuilla olivat lukuisat lastenhuoneet. Olinkin jo etukäteen kuullut näistä kehuja, kuten myös leikkimökeistä ja hiekkalaatikoista. Lastenhuoneissa näkyi paljon vaaleita, hentoja värisävyjä, muutamassa kohteessa värien käyttö oli hieman rohkeampaa. Aivan ihania yksityiskohtia tekstiileissä ja tauluissa.

Kyllähän varsinkin osasta näkyi, että ne ovat juuri messuille sisutettuja. Sellaisia, joissa ei ole tilaa leikeille kun lattia on valmiiksi täynnä kaikkea muuta. Ideoita ja inspiraatiota lastenhuoneiden sisustamiseen tuli kyllä lisää, varsinkin kun tuo neidin huone on vielä melko raakile. Tavallaan. Eihän vauvan huoneessa paljoa olekaan. Mies taisi hieman pyöritellä päätään kun huokailin ihastuksesta niin monen lastenhuoneen kohdalla. Mutta annan kuvien puhua puolestaan, katselkaa ja ihailkaa!

Mitä mieltä te olette näistä huoneista?

4 kommenttia:

 1. Ihana toi missä on noita persikan värisiä neliöitä maalattu seinään harmaan kanssa 😊 ja toki toi jo paljon esillä ollut kuumailmapallo-huone 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli ehkä yksi omista suosikeista!

   Poista
 2. Mustakin toi missä on noita neliöitä seinässä, on kiva.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa,

  VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!