5.8.2016

Asuntomessuilta kotiin

Ensimmäistä kertaa oman Asuntomessuhistoriani aikana ostin myös omaan kotiin jotain. Näitä ihania tekstiilejä näkyi uudessa kohteessa ja sisustushallissa bongasin niitä lisää.

Kyseessä on hamam-pyyhkeet, jotka eroavat suuresti perinteisistä frotee-pyyhkeistä. Meidän pyyhkeemme ovat 100% puuvillaa ja ne ovat ohuet ja kevyet. Myyjän mukaan pyyhkeet ovat erittäin imukykyisiä, kevyitä ja nopeita kuivumaan. 

Saa nähdä millaiset ominaisuudet oikeasti ovat, mutta kauniita ne ainakin ovat. Ja mielestäni soveltuvat muuhunkin käyttöön. Senpä takia kuvailinkin niitä myös muussa ympäristössä. 

Onko teillä kokemuksia hamam-pyyhkeistä?

2 kommenttia:

  1. Hyvän ostoksen teit! Mä ostin ekat omat hamam-pyyhkeeni 3v sitten Istanbulista ja olen käyttänyt niitä siitä lähtien ja silti tuntuvat melkein uusilta. Aina, kun joku tuttu on mennyt matkalle jonnekin, mistä pyyhkeitä saa, niin olen pyytänyt tuomaan. Suomesta en ole ostanut, vaikka aitoja turkkilaisiakin olen nähnyt. Viimeksi juuri ihastelin noita asuntomessuilla nähtyjä, mutta jäivät ostamatta, koska on toinen tilaus vetämässä. En enää haluaisi käyttää muita pyyhkeitä :) myyjä on oikeassa: hamamit ovat imukykyisiä, kuivuvat tosi nopsaa, ovat kevyitä ottaa mukaan ja mikä parasta, todella kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ovat kyllä superkauniita, ja vaikka kuinka monessa kuosissa. Ehkäpä näitä tulee hankittua lisääkin :)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!