27.7.2016

Sisustushankintoja konkurssin keskeltä


Minä, niin kuin ah niin moni muukin, suuntasin aamulla auton, lasten ja äitini kanssa kohti Kodin1 -myymälää. Mitään täsmäjuttuja ei ollut mielessä, lähinnä kodin tekstiilejä, jos suht hyvään hintaan löytyy. Tyhjin käsin ei tarvinnut lähteä, mutta eipä myöskään mitään suurta yllärihankintaa löytynyt. 

Koko reissuun meillä meni pari tuntia, joka oli todella hyvä suoritus. Siinä vaiheessa kun olin jo kotona ja touhunnut vaikka mitä, sain viestin, että lähes samaan aikaan jonoon asettuneet mammakaverit olivat juuri päässeet kotiin. Varmaankin pari tuntia myöhemmin kuin minä.

Onneksi mummi tuli meidän mukaan, eihän tuo reissu olisi ilman toteutunut. Poika kävi mummin kanssa lounastamassa viereisessä kahvilassa samalla kun minä jäin tytön kanssa jonottelemaan.

Omaan kotiin tarttui neljä annon koristetyynyliinaa (kaksi harmaata ja kaksi persikanväristä), yhdet uudet pyyhkeet (näistä löytyy jo käsipyyhkeet, aivan ihana väri!), pari Essencen kuohuviini- ja vesilasia sekä tuo ihana kori. Isoisovanhemmat sattuivat olemaan samaan aikaan (kuten moni muukin tuttu) paikalla ja he ostivat pojalle tuon lammaskastelukannun. Se on kyllä aika herttainen. Lisäksi lunastin miehen siskolle iki-ihanan Kastehelmi kakkulautasen. Satuin nappaamaan viimeisen, itsekin olen tuota ihaillut. Mutta ostin vähän aikaa sitten Ikeasta kakkulautasen, joten tarvetta ei tuolle ole. Mutta on se kaunis. Jotenkin olen nyt ihastunut tuohon uudestaan pinnalle nousseeseen Kastehelmeen.

Kuvista vielä puuttuu pojan vesipyssy, joka on jo pihaleikeissä mukana. Kesälelut olivat -80%, kyllä poika reippaudesta yhden vesitykin ansaitsee. Muutenhan prosentit olivat 30-40% luokkaa, Iittalan ja Arabian astiat vaikuttivat olevan halutuimpia. Ikävä kyllä jonkin verran tuntui trokareitakin olevan liikkeellä. Mutta niinhän se aina menee.

Kävittekö te tyhjentämässä konkurssimyymälöitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!