29.7.2016

Meidän yhteinen harrastus

Yhteistyössä DefShop

Kahden lapsen myötä riittämättömyyden tunne on noussut uusiin sfääreihin. Esikoinen on valitettavasti joutunut joustamaan ja opettelemaan jonkinlaisen pettymyksen sietoa viimeisen neljän kuukauden aikana runsaasti.

Yhtenä viikonloppuna mökkeillessä se idea syntyi. Poika tykkää pyöräillä, sillä pyörällä jossa on polkimet. Meno on vielä sen verran hurjaa, että vaunut-polkupyöräkombinaatio on mahdoton. Mutta tuona maagisena perjantaina miehen sisko lykki vaunuja ja minä juoksin vieressä kun poika polki. Ja sain ihan tosissaan juosta! Maksimekossa ja ballerinoissa, ei ehkä paras yhdistelmä siihen vauhtiin. 

Tämähän on se meidän juttu! Nyt tavoitteena on käydä parina iltana viikossa yhteisellä lenkillä isin huolehtiessa pikkusiskosta. 

Ihan win-win! Yhteistä aikaa, poika pääsee polkemaan ja äidin kunto kohisee. Toivon hartaasti, että jaksan pitää tästä kiinni. Olen näissä hommissa vähän sellainen, että alkuinnostuksen hiivuttua koko juttu jää. Tämän jatkaminen vaan on niin arvokasta sekä itselle että pojalle. Raskauskiloja on jäljellä, oma vatsa ällöttää. Sitäkin enemmän olisi hyvä saada kuntoa paremmaksi. Toisen raskauden jälkeen olen esimerkiksi huomannut sen, että selkä väsyy ja jumiutuu huomattavasti helpommin ja nopeammin kuin ennen.

Toisella kertaa olin jo vähän paremmin varustautunut, jalasta löytyi collarit ja Converset. Paremmin juoksemiseen soveltuvasta varustuksesta huolimatta askel oli huomattavasti painavampi mökkireissuun verrattuna. Ehkäpä se on se kuuluisa ero asfaltin ja hiekan ero. Mutta nyt löytyy paremmat varusteet, ihan pränikät lenkkarit, housut ja toppi. Lenkkareiden käyttö ihan arjessa on ollut kuumintahottia hetken aikaa, ja minäkin ajattelin repäistä ja ottaa nuo punaisen oranssit tossut Asuntomessuille mukaan. Siellä oikeasti kannattaa olla hyvät kengät! Ja ensimmäisellä lenkillä rakastuin kenkiin ja leggareihin! Kengät tuntuivat mukavan mukavilta ja lenkki rullasi kivasti. Olo on ihan pro kun on tuollaiset "treenipöksyt", minulla kun ei koskaan mitään sellaisia ole ollut.

Kengät Nike Roshe One Moire
Legginsit Nike Just Do It
Harmaa toppi Urban Classics
Kengät, toppi ja housut saatu Def-Shopista näkyvyyttä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!