28.7.2016

Kotiäidin oma spa (sis.alennuskoodin)

Yhteistyössä MayBeauty

Kuten aiemmassa postauksessa kerroinkin, olen nyt ajatellut hieman panostaa itseeni. Joten olin tietenkin kiinnostunut, kun minulta kysyttiin yhteistyöhön, johon kuuluu kasvonaamio. The Incredible Face Mask muunmuassa imee talia iholta ja lupaa pienentää ihohuokosia  vain yhden käyttökerran jälkeen. Akne ei ikinä ole ollut minulla ongelmana, mutta naamio lupaa apua myös siihen, kuten mustapäihin ja kuolleen ihosolukon poistoon. Tuotteet eivät ole eläintestattuja ja sitä voi käyttää raskaanakin. Paketista paljastui viisi naamiota ja sivellin niiden levittämiseen.
Kuten kuvista näkyy, ei ihossani ole suuria ongelmia. Kaikki nuo läiskät ja näpyt ovat luomia, niitä ei valitettavasti kasvonaamiolla saa pois. Mutta kasvonaamio voi siitäkin huolimatta piristää ihoa ja ainakin omaa oloa, kun saa hetken hemmotella itseään.
Ensimmäisenä naamiota levittäessäni kiinnitin huomion sen ihanaan tuoksuun, juuri omaan nenään sopiva! Naamio on melko tahmeaa, mutta sen levittämisen oppi nopeasti. Naamio levitetään kasvoille ja annetaan olla 30-45 minuuttia. Kulmakarvoihin osumista kannattaa välttää, sillä poistettaessa naamio voi viedä myös karvoitusta mukanaan. Naamio oli kasvoillani puoli tuntia ja ensi kerralla annan olla hieman kauemmin. Se ei täysin ollut vielä kuivunut poskilta.
Kun naamio on ollut kasvoilla vaaditun ajan, otetaan se pois ihan vain repimällä. Itsellä koko naamio lähti kerralla, lukuunottamatta niitä muutamaa hieman kosteaa kohtaa. Poisrevitystä naamiosta näkee mitä kaikkea siihen jää kiinni, ja itseä se ainakin kiinnostaa. Jotenkin kaikki tuntuu tehokkaammalta kun näkee jotain konkreettista. 
Naamion jälkeen huuhtaisin kasvot vielä lämpimällä vedellä. Iho tuntui virkistyneeltä hoidon jälkeen ja toimi mukavana piristysruiskeena.

Teille rakkaat lukijat MayBeauty tarjoaa 30% alennuskoodin verkkokauppaansa koodilla rouvaymask. Klikkamalla tätä linkkiä alennus aktivoituu automaattisesti (minä en klikkailusta hyödy mitenkään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!