20.7.2016

Etsitään tositarkoituksella luottokampaajaa

Siinä se on, minun kuontaloni. Se on viimeksi nauttinut kampaajan käsittelystä joulukuussa. En ole löytänyt vielä sitä oikeaa, oletko siellä jossain?

Toivon sinulta sijaintia Turun seudulla (plussaa tois pual jokke olevasta sijainnista), ehdotuksia minulle oikeasta mallista ja väristä, mukavaa hemmotteluhetkeä itselleni lapsiarjen keskellä. 

Tarjoan sinulle mahdollisuutta tehdä minusta freessimmän ja päivittyneemmän ihmisen. Haluaisin jotain uutta, mutta en ole kovin radikaali, joten siilit ja neovärit voidaan unohtaa. 

En osaa tehdä lettikampauksia tai kihartella kauniita latvoja. Osaan harjata hiukseni ja laittaa ne ponnarille joko niskaan, vähän sivuun tai hieman korkeammalle. Huomioithan myös tämän. Olen ollut blondi ja nyt kymmenisen (?) vuotta tumma. 

Kuvista ehkä huomaakin, että useimmiten hiukseni ovat huitaistuna ponnarille. Oma hius on tikkusuora, nuo muut muodot johtuvat ainoastaan jatkuvasta kiepistä. Väri on kaikkea muuta kuin eloista, se on kulahtanut. Yksittäinen hius ei kuulemma ole paksu, muttä niitä on paljon, jolloin tukka on melko paksu.

Jos olet siellä, niin kirjoittele minulle joko kommenttinboksiin, sähköpostiin (rouvay(at)gmail.com), kirjekyyhkyllä, mikä ikinä onkaan sinulle sopivin tapa. Tai jos luulet tuntevasi minun luottokampaajani, niin ilmianna hänet.

Ideoita kuontalon muokaamiseen otetaan myös vastaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!