14.7.2016

Äidin ja tyttären koru (sis. alennuskoodin)

Yhteistyössä By Pinja 

Meidän tyttö on ollut täysimetyksellä syntymästään saakka eikä meidän imetystaipaleella ole ollut mitään kuoppia. Tyttö on nyt kehityksessään siinä vaiheessa, että hiljalleen kädet tarttuvat milloin mihinkin. Myös näihin maitobaarin nahkaläpykkeisiin. Ja jokainen imettänyt äiti tietää kuinka mukavalta se tuntuu.

Jonkin aikaa olen miettinyt imetyskorun hankintaa ja ihastellut Pinjan kauniita koruja. Sainkin Pinjalta oman korun, jota tyttö saa rauhassa hipelöidä ruokaillessaan. Ja ehkäpä äiti säästyy niiltä pienien kynsien aikaansaamilta naarmuilta. 

Korujen idea on antaa pikkukäsille turvallista näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy nipistelyltä ja hiuksista kiskomiselta. Korut sopivat myös pureskeltavaksi hampaiden tehdessä tuloaan.

Kaikki helmet ovat elintarvikesilikonia, naru on kestävää satiininarua ja lukko napsahtaa auki lujaa vedettäessä. Vaikka kori onkin turvallinen, ei se ole lelu. Eli aikuisen valvovan silmän alla voi lapsi korua tutkia. 

By Pinja -verkkokaupasta koruja löytyy vaikka missä ihanissa väriyhdistelmissä! Oma koruni on herkkä yhdistelmä harmaata, vaaleanpunaista ja turkoosia. Omia tämän hetken suosikkivärejä! Mutta mikäli mielessä on tietty väriyhdistelmä, saa Pinjalta tilattua juuri sellaisen. Uutuutena löytyy Statement-korut. 

Ja koska tiedän, että blogin lukijoista löytyy imettäviä äitejä tai hampaita tekevien vauvojen äitejä, on kiva lupailla teille alennusta By Pinja -verkkokaupasta. Ja isommille lapsille voi tilata korun Kids By Pinja -mallistosta. 

Koodilla ROUVAY saa -10% alennusta ByPinja -verkkokaupasta aina tästä päivästä lauantaihin 16.7. asti. 

Ps. Kolmevuotiaan käyttäminen kuvausassarina on hieman haasteellista. Mutta ihan kivoja kuvia tuli sisaruksista, jos unohdetaan mitä piti kuvata :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!