3.6.2016

Unelmien koti: kodinhoitohuone

Luvassa seuraava suurinpiirtein valmis huone, Kurkistetaan meidän kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneesta löytyy myös ulko-ovi, joka oli alusta alkaen ehdottomuus. Ovi sijaitsee heti "varsinaisen" ulko-oven vieressä. Kodinhoitohuonee toimii ns. arkieteisenä, ja tällä hetkellä oikeastaan kaikki kulku tapahtuu kodinhoitohuoneen kautta, sillä eteinen on täynnä kaikenlaisia työkaluja sun muita.
Huone on melko kompaktin kokoinen, siinä saisi olla hieman lisää tilaa. Toisaalta vaunujen säilytys on se suurin tilasyöppö, joten joskus kun niitä ei enää tarvita, saa tuon tilan tehokkaammin käyttöön. Nyt vaunuja täytyy siirrellä kun haluaa päästä pyykki- tai siivouskaapille. Mutta tuo kärryttelyikä on pieni vaihe ihmisen elämässä. Oven edestä löytyy myös kurasyöppö, niitä märkiä ja kuraisia kelejä varten.

Kaapeista löytyy lakanat ja pyyhkeet, sekä pikkuneidin käytössä olevat vaatteet. Pienet (niitä on jo tullut) ja suuret ovat muualla odottamassa. Kulman kapeista yläkaapeista löytyy kaikki tärkeät talopaperit ja kaikkien laitteiden käyttöohjeet. Niitä löytyy melko monta kansiota. Yhdestä yläkaapista löytyy myös kaikki pyykin pesuiaineet ja joitakin muita pesuaineita.

Ps. Täältä löydät esittelyn pojan huoneesta.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Toi kuraritilä on niin hyvä juttu! Harmi kun itseltä jäi laittamatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kanssa kuultu paljon kehuja ennen rakentamista, pakkohan sellainen oli laittaa.

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!