27.6.2016

Juhannuksen jälkeen

Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää! Me vietimme juhannuksen isovanhempieni mökillä. Pojalle mökkireissu oli aivan erityinen ja hän nautti olostaan täysin. Paljon turvallista pihaa, jossa temmeltää, kaksi yötä isin kanssa teltassa nukkuen. yksi päivä lähes kokonaan paljussa telmien, hiekkalaatikkoleikkejä milloin kenenkin kanssa ja uudella pyörällä pyöräilyä. Niitä kaikkia herkkuja unohtamatta. Neidistä sain kuvattu todella kivoja kesäisiä kuvia ja tarkoituksena oli vielä sunnuntaina napsia kuvia molemmista lapsista. Ilmat eivät kuitenkaan olleet niin suotuisat, joten otetaan niitä sisaruskuvia myöhemmin. Voitteko kuvitella, että meidän neiti on pian jo neljä kuukautta, eikä sisaruksista ole kuin muutama kännykällä napsaistu yhteiskuva? Yksin en saa kuvia napatuksia, kyllä siinä vähintään toiset kädet tarvitaan.

Nyt juhannus on taas tältä vuodelta ohi, jouluun on enää alle puoli vuotta. Meillä juhlitaan sukulaisten kesken meidän tulevaa kolmevuotiasta ensi sunnuntaina ja nyt pitäisi miettiä tarjoilut ja lahjatoiveitakin. Jonkinlaista ideaa tarjoiluista jo on, mutta vielä on paljon mietittävää. Varsinkin se kakku. Aikaisempina vuosina olen ulkoistanut kakun teon, mutta tänä vuonna pidetään vielä toiset synttärit, joihin olen kysellyt kakkutaikurilta kakkua. Vielä emme varsinaisia kaverisynttäreitä järjestä, mutta ajattelimme juhlia pienimuotoisesti meidän kujalaisten kanssa. Jos sinun reseptipankistasi löytyy helppo, näyttävä ja mielellään gluteeniton kakkuohje, niin tipauta se tuonne kommenttilaatikkoon.

2 kommenttia:

 1. Juustokakku onnistuu todella hyvin ja helppo tehdä gluteenittomana :) itse juuri muutama viikko tein poikani 3v synttäreille.

  Meillä onkin melkein saman ikäiset molemmat lapset :) meidänkin pikku neiti täyttää 29.päivä 4 kk :) kiva seurata blogia jossa saman ikäiset lapset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!

   Onpa tosiaan melko saman ikäiset lapset! Se on kyllä kiva seurailla saman ikäisten touhuja :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!