2.6.2016

Eilen


Meillä oli eilen tupa täynnä kun saatiin vieraaksi muutama lukioaikainen ystsävä lapsineen. Aikuisia oli seitsemän ja lapsia yhdeksän. Tapaamme kerran kaksi vuodessa koko porukalla, välillä lasten kanssa ja välillä ilman. Ennen lapsia tapaamiset painottuivat viikonloppuiltoihin hieman erilaisella ohjlemalla. Aina on kuitenkin syöty kaikenlaisia herkkuja. Lasten myötä ollaan siirrytty nyyttäreihin, aikaisemmin emäntänä toiminut on voinut hoitaa tarjoilutkin. Tälläkin kertaa pöydästä löytyi vaikka mitä! Itse pyöräytin marjaisan Pavlovan ja lapsille smoothiet, niiden lisäksi löytyi pikkupitsoja, croissantteja vuohenjuuston ja viikunahillon kera, pikkupitsoja, raparperipiirakkaa, suklaata, kookospannacottaa marinoitujen ananasten kanssa, dippikasviksia... 

Turinat jäivät tällä kertaa vähemmälle, lapset pitivät siitä huolen. Kuvat jäivät näihin kahteen, joista toinen on otettu ennen vieraiden saapumista. Miten ihmeessä ihmiset ehtivät kuvaamaan kaikissa tapahtumissa, joissa on lapsia?! 

Seuraavaa tapaamista aloitettiin jo virittelemään, tavoitteena turista enemmän ja tavata ilman lapsia. Onko teillä tapana kerääntyä yhteen jonkinlaisen porukan kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!