21.5.2016

Unelmien koti: pojan huone

 
Meidän taaperon (kuinka kauan muuten ollaan taapero) huone on yksi talon valmeimmista huoneista, joten ajattelin päästää teidät vilkaisemaan sitä. Huone sijaitsee yläkerrassa ja rakennusaikana selvisi melko nopeasti, että tästä tulee esikoisen huone. Yläkerran kaikissa huoneissa on liukuovikaapistot, jotka säästävät mukavasti tilaa. Ei tarvitse miettiä mahtuvatko ovet aukeamaan. Makuuhuoneiden liukuovet ovat kaikki samanlaisia, valkoista, hieman puumaista pintaa (joista kuva unohtui). Kaikissa makuuhuoneissa on myös samanlaiset laskosverhot, yhden huoneen pikkuikkunaa lukuunottamatta. 

Huoneen värimaailmasta löytyy valkoista, harmaata ja keltaista sekä tietenkin kaikkea riemunkirjavaa lelujen muodossa. Sängyn aluslaatikossa säilytetään Duploja, valkoisessa virkatussa korissa joitain leluja ja liukuovien sisään kätkeytyy vaateiden lisäksi autot, kirjat, palapelit sun muut. Lego-säilytyslaatikoista löytyy junaradan rakennuspalat, junat ja muut härpäkkeet. Hieman ylemmäs on sijoitettu kirjat, joita ei lueta yksin ja alempana korissa kirjat, jotka kestävät pojan omaa hellää käsittelyä. 
Vielä haaveilen ainakin tauluhyllyistä ja päiväpeitteestä, mutta kaikki aikanaan. Päiväpeitteeksi olen miettinyt Marimekon Räsymattoa keltaisilla palloilla, mutta katsotaan. Sellaista ei taida valmiina löytyä ja saattaa päiväpeite osoittautua melko arvokkaaksi kun sen kankaista tekee. 

Tällaiselta näyttää meidän pojan huoneessa. Tosin ne kaapit jäivät kuvaamatta, mutta eiköhän nekin joskus täällä vilahda. 

2 kommenttia:

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!