13.5.2016

Syötävän suloista

Meidän pikkuisessa kunnassa on neuvolan tapana järkätä samoihin aikoihin synnyttäneet kerran yhteen ja sen jälkeen ryhmä voi halutessaan jatkaa tapailua. Aivan älyttömän hyvä juttu! Meidän porukka on nyt tavannut kahdesti tuon neuvolatapaamisen jälkeen, ja eilen minä sain toimia emäntänä. Ollaan sovittu nyyttäreistä, jolloin emännöiminen ei käy kellekään turhan työlääksi.

Tein tarjolle söpöjä vaahtokarkkitikkareita, ovat myös äärettömän helppoja! Näitä tehtiin pojan kanssa niihin pitämättä jääneisiin ristiäisiinkin. Näiden kanssa on helppo toteuttaa jotain teemaväriäkin. Näissä käytin kaapista löytyneitä värejä, mutta pillit, koristeet ja vaahtokarkit voi valita haluamassaan värissä. Käytin tikkareita valkosuklaata, mutta senkin voi vaihtaa. Ja jos oikein haluaa hifistellä, niin siitä vain värjäämään vielä suklaakin! 

Mutta lyhykäisyydessään työnnä vaahtokarkit tikkuihin, kasta sulatettuun suklaaseen ja dippaa strösseleihin. Sitten vain johonkin purkkiin esimerkiksi riisiä pohjalle ja tikit pystyyn. Laita pussi päälle, jos ovat kauan huoneilmassa. Itsellä riisi loppui hieman kesken, eivät tikut pysyneet ihan niinkuin ajattelin. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa! Kiitos vinkistä! Meille huomiselle synttäreille just hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Ihania synttärikemuja!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!