17.5.2016

Ristiäiset vol. 2

Hiphei, ristiäiset ovat onnellisesti ohi!

Sunnuntaina tyttömme kastettiin ja sai nimekseen Nella. Kummeiksi lupautuivat miehen sisko ja hänen miehensä. Juhlat menivät hyvin, tosin tuntuu että menivät minulta vähän ohi. Kaste meni sujuvasti, äidin silmät kostuivat heti kun pappi aloitti puheensa sillä, kuinka kaunis ja aurinkoinen sää Vapunpäivänä oli. Päivänä, jolloin ristiäiset peruuntuivat melko viime tingassa kun lähdin tytön kanssa TYKSiin. Jo aiemmin tippa nousi linssiin kun muutamat vieraat joutuivat perumaan tulonsa ristiäisaamuna. Tunteet olivat niin pinnassa tuon sairaalareissun takia.

Isommat lapset jaksoivat hienosti kasteen ajan. Tietenkin he juttelivat ja touhusivat niitä näitä, mutta niinhän lapset tekevät. Tulleessaan pappi kysyi isoveljeltä mitä hän toivoisi, ja nämä veljen ajatukset liitettiin yhteiseen rukoukseen. Kuulemma hän toivoi siskolle nimeä ja kivoja yhteisiä leikkejä. Isoveljellä oli myös tärkeä tehtävä, sillä kasteen jälkeen hän sai kuivata siskon tukan. Haluttiin ottaa isoveli myös aktiivisesti kasteeseen mukaan, siltä osin kun se häntä kiinnostaisi. 

Kastemekkona toimi sama mekko, jossa esikoisemme kastettiin. Tuon mekon on isoäitini ommellut hääpukuni helmasta. Isoäitini on siihen myös kirjaillut esikoisen nimen. 

Tyttöämme muistettiin monilla ihanilla lahjoilla! Kummeilta toivoimme kummilusikkaa, sen lisäksi tyttö sai ison kasan vaatteita, sienituolin, rasiat ensimmäiselle hampaalle ja hiuskiehkuralle, söpöt kamman ja harjan, säästöpossun (joka ei ole possu), valokuva-albumin sekä ihanan kirjainvalon. 

Kiitos kaikille läheisille!

2 kommenttia:

  1. Kaunis nimi, ihana kastemekko ja lahjoista varsinkin nuo rasiat joita hevonen vetää. <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!