26.5.2016

Pihaunelmia

Kummasti oma sisäinen puutarhuri herää kun muuttaa omakotitaloon asumaan. Pihaa aloitetaan laittamaan kuitenkin vasta aikaisintaan ensi kesänä, joten suuremmat suunnitelmat saavat odottaa. Pienimuotoisesti pääsen kuitenkin kokeilemaan puutarhurin taitoja, sillä sisäänkäynnin luota löytyy perunaa säkissä ja mansikkaa amppelissa. Äitienpäivälahjaksi saatu samettikukan taimi pitäisi myöskin siirtää isompaan ruukkuun ja ulos.

Kaikki oikeastaan lähti naapurin rouvalta kun hän innostui perunoista. Ja siemenperunaa löytyi melko suuressa säkissä, joten taitaapi nyt olla melkein jokaisessa talossa meidän kujalla perunoita kasvamassa. Perunankasvatus toistaiseksi on hieman hermoja raastavaa, mitään kun ei vielä näy. Parisen viikkoa ovat vasta olleet, joten vielä varmasti jonkinmoinen tovi täytyy odotella ennen kuin mullasta pilkahtaa jotain.

Poika on myös innokas kastelemaan sekä perunoita että mansikoita. Saa nähdä saavatko liikaa vettä. Mansikat poika napsii heti suuhunsa, eipä taida äidille tai isille amppelista mansikoita riittää, Onnistuipa nämä kasvatusprojektit tai eivät, ainakin on kivaa puuhastelua saatu niiden myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!