16.12.2015

Rakas Joulupukki

Jokin aika sitten kirjoitettiin yhdessä pojan kanssa Joulupukille. Joonatan ei vielä hirveästi ymmärtänyt koko juttua, mutta jonkinlainen lista saatiin aikaiseksi. Viime jouluna itsellä oli enemmän ideoita mitä pieni mies tarvitsee, tänä vuonna on ollut melko haasteellista keksiä toiveita. Poika itse toivoi taskulamppua, se on parasta tällä hetkellä. Pienellä kyselyllä selvisi, että Legot, junaradan osat ja leikkikeittiö olisivat myös kivoja. Tontut ovatkin kuiskutelleet, että nuo toiveet taitavat toteutua.

Vaikka lahjat eivät olekaan se joulun perimmäinen tarkoitus, myönnän että minä ainakin olen niistä (omista ja pojan) yhtä innoissani kuin pikkulapsi. Näin aikuisena niitä paketteja ei juurikaan tule, mutta yleensä nyt mieheltä ainakin. Tosin senkin olen jo saanut etukäteen, joten siinä ei tälle vuodelle ole jännitettävää.

Oma kirje pukille on kirjoittamatta, mutta tänä vuonna toiveita ei olisi vaikea keksiä. Ensi vuonna muutetaan omaan taloon, Lahjakortit, pyyhkeet, lakanat ja niin edelleen ovat enemmän kuin tervetulleita. Tämänhetkinen elämäntilanne huomioiden aineellisten lahjojen tilalle kelpaisi siivousapu, muuttoapu, ikkunoidenpesu esimerkiksi olisivat erittäin tarpeellisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!