25.11.2015

Kuinka monta yötä jouluun?

Jo viime vuonna törmäsin Sisustus Amalian joulukalenterikeräykseen, silloin kuitenkaan osallistumatta. Nyt kun Facebookista luin tuon keräyksen olevan taas käynnissä, päätin meidän perheen tänä vuonna siihen osallistuvan.

Keräys ei todellakaan vaadi liikoja ja se voi jollekin pienelle olla todella merkityksellistä. Mitäs tässä sitten kerätään? Joulukalentereita! Kenelle? Pienille lapsipotilaille Turussa ja Porissa. Viime vuonna kalentereita kerättiin 271 kpl TYKSin os.UC10 syöpälasten hyväksi.

Me tipautettiin meidän kalenterit kävelykadun Vilaan, joka on yksi keräyspaikoista. Vilan lisäksi kalentereita voi viedä Minea Muotiin (BePOP), InDeco sisustukseen (Puuvilla), Friitalan joulubasaariin 28.11.-29.11. (Sisutus Amalian myyntipaikka) ja Sisustus Amalian varastolle BePOPiin (etukäteen sovittuna ajankohtana). Aikaa kalentereiden palauttamiselle on lauantaihin 28.11. asti, jotta ne ehtivät pienten potilaiden luo kun luukkuja aletaan availemaan. Postauksen faktat on poimittu Sisustus Amalian Facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!