5.10.2015

Porin päivänä

Viikko sitten Porissa juhlittiin Porin päivää monen päivän ajan. Samaan aikaan kaupungissa vieraili myös italialaisranskalaiset markkinat, joten ohjelmaa riitti. Sattuipa vielä niin, että meidän perhe majaili Porissa miehen töiden johdosta. Perjantaina haisteltiin tunnelmaa pojan kanssa kahden, oltiin lähes koko töiden jälkeinen aika ulkona. Lauantaina saatiin nauttia markkinahumusta koko perheen kera.

Kengät Converse*, huivi Pieceshttp://www.def-shop.fi/pieces/*, farkut h&m (second hand), takki mamalicious (second hand), laukku Marimekko. 
 

Samalla ulkoilutin ensimmäistä kertaa uutta lompakkoani, vanha olikin jo tiensi loppupäässä. Suuria ostoksia ei tullut tehtyä, keskityin lähinnä ranskalaisiin herkkuihin, croissanteihin, patonkiin ja marmeladiin.

Tykkään kyllä markkinahumusta, niissä on tunnelmaa. Ei niinkään tee mieli ostaa niitä myytäviä tavaroita, mutta muurinpohjalättyjä ja muita herkkuja aina himoitsen. Tosin tällä kertaa mies osti lätyn, joka oli keskeltä raaka. Jotenkin ne lätyt tuntuivat lapsuudessa paljon paremmilta ja kermavaahtokin oli oikeaa kermaa eikä purkista pursotettavaa. 

*Kengät, huivi ja lompakko saatu DefShopista. Sisältävät linkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy mitenkään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!