21.10.2015

Hirvittävää Halloweenia

Meillä on puolentoista viikon päästä ihka ensimmäiset koko perheen Halloween-juhlat. Tulevalla kotikujalla on ollut tapana järjestää Halloween-juhlat nyyttäriperiaatteella juhlapaikan vaihtuessa talojen välillä. Tänä vuonna me pääsemme mukaan, vaikka vielä ei asukkaita ollakaan. Kuinka mahtava naapurusto meillä onkaan! Kujalla on tosiaan meidän lisäksi neljä taloa, joissa jokaisessa on kahdesta kolmeen lasta.

Lupauduin tekemään Hämähäkkikakun ja tässä kahden päivän aikana tehtiin pojan kanssa kokeiluversio. Täältä löydät reseptin. Kakku oli maultaan melko mieto, mutta ehkäpä se on ihan hyvä kun lapsia on melko paljon. Liian voimakas lakritsa tai salmiakki eivät välttämättä uppoa. Itse olin sitä mieltä, että täytteessä olevan lakritsan määrää voisi lisätä. Mies taas oli sitä mieltä, että maku oli kohdallaan, ei iske laku liian voimakkaasti.

Nyt onkin kovan pohdinnan alla pukeutuminen. On yllättävän vaikeaa löytää kivaa asua kaksivuotiaalle. Täällä Porissa käytiin yhdessä lelukaupassa, mutta kaikki puvut olivat kovin isoja. Puuvillassa on vielä BR-lelut, täytyy käydä sielläkin. Vinkkejä myös hyvistä ja suhteellisen nopeista verkkokaupoista otetaan vastaan. Mielestäni kaksivuotias voisi pukeutua esimerkiksi joksikin eläimeksi tai vastaavaksi. Jotenkin vierastan ajatusta kovin pelottavasta pukemisesta. Ja osittain olen samalla linjalla oman puketumisen suhteen. Ehkäpä ei nyt ensimmäisellä kerralla kannata maskeerata itseään täysin tunnistamattomaksi, voisi tuntua pojasta kurjalta.

Onko teillä ollut Halloween-juhlia tai onko niitä kenties tulossa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!