7.9.2015

Menneessä ajassa

Kauniina elokuisena viikonloppuna vierailtiin pojan kanssa Kuralan Kylämäessä. Vierailu löytyi kesän to do -listaltakin ja toteutuihan se, vaikkakin hieman viime tingassa. Kuralan Kylämäki on elävän historian museo, jonne pääsee ilmaiseksi. Lieden äärestä löytyy 1950-luvun emäntä arkitoimissaan, nytkin suurrusteli kastiketta. Meidän vierailu oli melko nopea, mutta ensi kesänä mennään ehdottomasti koko perheen kera ja napataan eväät mukaan. Kahvilasta toki saa niin suolaista kuin makeaakin, mutta omissa eväissä on oma tunnelmansa. Ja voihan sitä kahvilasta napata vaikka jälkkärit.

Pojan mielestä parasta olivat lampaat. Niitä katsellessa olisi voinut viettää vaikka kuinka kauan, Vanha traktori oli kyllä kanssa mielenkiintoinen, varsinkin kun uskaltautui penkille istumaan.

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia kauniista paikasta! Mua myös viehättää todella paljon kaikki tuollaiset "aidot museot", joissa voi tutustua menneeseen aikaan. 50-luvun emäntä on ihana lisä museolle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Parasta on kun tuolla saa koskea esineisiin ja tutustua siihen aitoon elämään. Emäntä myös mielellään kertoo paikasta ja sen historiasta.

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!