17.9.2015

Isojen poikien sängyssä

Jonkin aikaa sitten saimme vihdoin ja viimein hankituksi isojen poikien sängyn. Ajatuksissa tuo hankinta on ollut jo kauan, mutta ajatusten saattaminen teoiksi veikin hieman aikaa. Eikä mennyt niin kuin suunniteltiin.

Tarkoitus oli hankkia Ikean Gulliver lastensänky, mutta hylly olikin tyhjä. Noh, sitä sänkyä ei enää saa. Suomessa niitä oli valkoisena pyöreä nolla. Tuo sänkyhän olisi ollut muistaakseni 70x160 cm, ja tarkoituksena oli pitää se väliaikaisena ennen kuin ostetaan valtava, tavallinen sänky. Jatkettavaa en halunnut.

Koska Ikeasta lähdettiin tyhjin käsin, kurvasin Kodin1:n pihaan ja mentiin äitini kanssa tutustumaan heidän valikoimaan. Yksi kiva sänky sieltä löytyikin, ja vieläpä alennuksessa! Noh, tuo sänky nyt sattui olemaan kooltaan 90x200 cm ja vielä melko korkea. Hups.

Nyt ollaan kuitenkin tuossa sängyssä nukuttu, jakkara nousuapuna sängyn vieressä. Tosin tänään poika näytti pääsevänsä sänkyyn ilmankin. Hyvin on toistaiseksi pysynyt sängyssä, alkuun sieltä muutaman kerran unissaan tepasteli pois. Kerran on löytynyt wc:n edestä nukkumasta ja kerran lattialta peiton, tyynyn ja unilelunsa kanssa. Sängyn alla on mukavasti säilytystilaa ja siihen olisi saatavilla laatikostot. Toistaiseksi en ole niitä hankkinut, katsellaan ajan kanssa.

Olen ihastunut Aappa Apinoihin, pojalta löytyy kahdet Aappa-lakanat. Vielä haaveilen Finlaysonin norsuista, Marimekon Bo Boo ja Karkumatka. Ehkäpä jotain niistä hankin tässä juniorikoossa ja joitain sitten kun siirrytään "normaaleihin" lakanoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!