20.9.2015

Intohimolla - Fifty Shades

Nyt minäkin olen lukenut tuon kohutrilogian ja sarjaan kuuluvan trilogian ulkopuolisen kirjan. Jokunen viikko sitten nähtiin porukalla kavereita ja puheeksi tuli tämä kohuttu kirjasarja, Eräs ystävä kertoi, että hänellä on tuo koko trilogia ja vieläpä yksi ekstrakirja. Itse olen tasaisen epätasaisesti tarkastellut Porin kirjaston tilannetta, enkä päässyt puusta pidemmälle. Seuraavana päivänä hainkin kaikki neljä kirjaa lainaan.

Noin kaksi viikkoa siinä meni, kaikkien kirjojen lukemisessa. Jäin täysin koukkuun! Sarjaa on parjattu melkoisen paljon, ei ole kunnon kirjallisuutta ja niin edelleen. Mutta kuten sanottu, minä jäin täysin koukkuun. Ahmin kirjat hirmuista vauhtia (some sai olla hyvinkin rauhassa), enkä kyllästynyt. Toisaalta en kaipaakaan mitään turhan sekavaa ja vakavasti otettavaa kirjallisuutta, halusin rentoutua. Olihan kirjoissa jonkin verran toistoa, ja varsinkin tuo trilogian ulkopuolinen kirja oli trilogian ensimmäisen osan toistoa. Mutta ei se minua haitannut.

Lukiessani kirjoja eteenpäin, tulin siihen tulokseen, että elokuva ei varmasti yletä kirjojen tasolle. Silti haluan elokuvankin nähdä. Odotan myös innolla, josko tarina saa jatkoa Christian Greyn näkökulmasta, sillä tuo kirja ei käsittänyt koko trilogiaa. Voin myös veikata, että kaikki elokuvat on nähtävä, niitäkin kun varmasti tulee ainakin se kolme.

Oletteko te lukeneet Fifty Shades -trilogian? Jäittekö samalla tavalla koukkuun?

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen osa on tullut luettua ja tällä hetkellä yöpöydällä odottaa sarjan toinen osa :) leffan aion myös katsoa jossain vaiheessa, mutta kuulemani mukaan se on huomattavasti suppeampi kuin mitä kirja. Kaverit suosittelivat lukemaan ensin kirjan ja katsomaan vasta sitten leffan. Mutta koukussa olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kanssa varoiteltiin ennen lukemista, ettei leffa yllä kirjan tasolle, ja lukiessa tunne vahvistui. Lukuintoa!

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!