25.8.2015

Sirkuksessa

Popkornia, hattaraa ja maaginen teltta. Sirkus on jännä paikka. Sirkus Finlandia oli Porissa viiem viikolla ja käytiin koko perheen voimin katsastamassa tämän vuoden näytös. Kätevää ja taloudellista kun poika pääsi vielä ilmaiseksi sylissä.

Vielä näin aikuisenakin olen sitä mieltä, että sirkuksessa on jotain maagista! Se tunnelma, pimeä teltta ja ne tuoksut. Ja kyllähän ne temput ovat hurjia! Vaikka mitä ilman turvaköysiä! Tämän vuotisessa esityksessä pidin erityisesti klovni Michellestä, joka ei ehkä ollut se perinteisin. Myös Cheban vakuutti erityisesti jälkimmäisellä esityksellään ja Astronauts oli toteutukseltaan ja tunnelmaltaan aivan erityinen. Poikaan iski varmasti eniten eläinnumerot. Mielenkiintoista oli myös miehen hula-hulaesitys. Oli jotenkin omituista katsoa niinkin rotevan miehen pyörittelevän vanteita.

Käytiin sirkuksessa arki-iltana, ja hyvin poika jaksoi esityksen ajan. Show alkoi 18.30 ja kesti noin kaksi tuntia. Eli sirkuksesta kotiuduttiin nukkumaanmenoajan jälkeen. Kyllähän poika väsyi, en sitä kiellä. Mutta hyvin pysyi hereillä eikä edes väsymys saanut aikaan kiukuttelua. Otettiin pojalle evästä mukaan, ja esityksen loppupuolella poika söi iltapalaa. Poikkeuksellisesti jotain muuta kuin puuroa.

Sirkus oli mukava, koko perheen yhteinen erikoisilta, ja varmasti menemme ensi vuonna uudestaan. Vaikka liput ovatkin melko arvokkaita, voi tällaista harvinaisuutta kerran vuodessa harrastaa. Oletteko te käyneet katsomassa Sirkus Finlandian esityksestä tänä vuonna? Tai oletteko kenties suunnitelleet menoa sirkukseen?

2 kommenttia:

  1. Me mennään perjantaina. Sonjan kans ei pysty ohittamaan sirkusmainoksia ilman et käydään keskustelu koska sinne taas pääsee. Florentinossa käytiin jo keväällä. :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!