20.7.2015

Muumien maailmassa

Yksi kesän to do -listalta löytyvistä asioista oli vierailu Muumimaailmassa. Meidän pojan ensimmäinen fanituksen kohde on ehdottomasti Muumit. Voi sitä riemua kun Muumitalo tuli näkyviin! Valittiin päiväksi vähemmän sateinen, ei kuitenkaan mikään aurinkoinen (ihan kuin niitä täällä olisi ollut). Epävakaisesta kelistä huolimatta oli Naantaliin eksynyt lapsi jos toinenkin perheineen. Ihmettelen suuresti miten joku on onnistunut kuvaamaan reissuaan niin, ettei juurikaan muita näy. Meidän kuvista (vaikka niitä melko rajusti rajailisikin) kyllä löytyy muitakin. 

Käytiin Muumimaailmassa ennen pojan synttäreitä, joten häneltä ei pääsymaksua peritty. Ostettiin liput etukäteen netistä, paikan päällä se hieman harmitti. Ei se kahden euron säästö niin kummoinen ollut, kun sillä joutui tovin jonottamaan. Kun taas lippukioskille ei ollut lainkaan jonoa. Reissu meni sutjakkaasti, lounaallekin ehdittiin juuri ennen jonoja. 

Monesta blogista onkin saanut lukea vierailusta Muumimaailmassa. Oletteko te käyneet tai onko vierailu suunnitelmissa? Ensi kesänä mennään ainakin, katsotaan josko sitä Taikatalvenakin uskaltaisi. 


2 kommenttia:

 1. Ennakkolipuilla voi mennä siitä heti ekasta portista tai ylhäältä lipunmyynnistä sisään. Sonjan mielestä muumimaailmassa on parasta muumien halaaminen ja liukumäet. Viimeksi kun oltiin Pikku Myy tuli sanomaan Sonjalle "Tule Sonja laskemaan liukumäkeä minun kanssani!" Sonja oli iloinen kun Myy tiesi hänen nimen.

  Oltiin myös taikatalvessa tänä vuonna, sinne kannattaa mennä heti kun aukeaa. Muistaakseni aukesi 10ltä, puolenpäivän aikaan heräilee muutkin ihmiset tulevat sinne. Oli paljon väljempää ennen puolta päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, me kiltisti jonotettiin ekasta sisään monen muun kanssa. Ensi kerralla sitten :)

   Sonja on varmasti ollut riemuissaan! Aika spesiaalia <3

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!