25.6.2015

Juhannus

Blogit ovat tällä viikolla täyttyneet juhannuskuvista, ja itsekin ajattelin sellaisen postauksen tehdä. Kunnes tarkastin juhannuskuvien saldon. Se on mitätön. Juhannusta vietettiin perinteisesti isovanhempieni mökillä. Meitä juhannus helli sateella lähes koko ajan, ja etukäteen jännitinkin kovasti mökkireissun sujumista. Pienen mökin tupa kun on kovin pieni, saati sitten jos vielä pitäisi lämmittää takka. Mutta säästä välittämättä ulkoilimme paljon. Hereilläoloaikana sisätiloissa vietettiin maksimissaan kaksi tuntia päivässä. Raitis ilma vaikutti mukavasti unen, yhtenä päivänä poika heräsi vasta 8.40, noin 12 tunnin unien jälkeen.

Ihailtiin pelloilta ryömivää sumua ja yritettiin vangita näkymää kameralla. Omat yritykseni eivät kovin hyvin onnistuneet (ensimmäinen kuva), mutta miehen otokset ovat mielestäni upeita (kaksi viimeistä).

Sateiset kelit eivät ole houkutelleet kaivamaan kameraa esiin, olen aika hysteerinen vedestä ja kamerasta. Suunnitelmissa on kuitenkin paljon kivoja juttuja, joista toivottavasti pääsen blogiin kirjoittelemaan.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Meilläkin satoi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taisi olla isossa osassa Suomea melko sateista.

   Poista
 2. Kauniita kuvia kaikki! Koskahan sitä itselle sattuisi kohdalle yhtä kaunis maisema kuvattavaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä maalaismaisemat ihastuttavat kaupunkilaista :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!