19.5.2015

Viikonloppuna

Täällä palaillaan viikonlopun tunnelmiin näin tiistaina, eilinen ilta meni koomaillessa sohvalla. Kesällä tavoitteena on pitää hieman tiheämpää postaustahtia, sillä tuolloin voi blogille pyhittää pojan päiväuniaikaa.
No mutta viikonloppuna oltiin pitkästä aikaa appivanhempien mökillä. Mentiin isolla porukalla, miehen sisko poikansa kanssa, veli tyttöystävänsä kanssa ja appivanhemmat mukaan lukien. Tarkoituksena oli tehdä pientä saunaremonttia porukalla, mutta ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä.
Järkky ilme, tää ei oo mikään pose! Mutta tältä näyttää kun yrittää katsoa ottaako toinen kuva. Asukuvia blogissa ei juurikaan ole näkynyt, instassa tosin muutama on välähtänyt. Mutta eikä olisi ihan asukuvapotentiaalia? Jalassa miehen entisen joukkueen collarit (miesten malli, tietenkin), takkina entisen työnantajan joululahjatakki, jalassa goretexkengät. Huivi on usein käytössä, Guessin alelaatikosta Italiasta.
Serkkupoikien touhuja oli kiva seurailla. Pojista on niin paljon seuraa toisilleen ja ovat selkeästi tärkeitä toisilleen. Ja kun kerran läheisiä ollaan niin niitä tunteenpurkauksiakin tulee. Toki tässä iässä niitä tulee varmasti seurasta riippumatta.
Myös vähemmän tervetulleita vieraita nähtiin. YÖK! Vaikka vaarattomia ovatkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!