12.5.2015

Valmiina aurinkoon!

Lööpit hehkuttivat jokin aika sitten hellekesästä, tänään taas luvattiin kylmää kesää. Jos vain todettaisiin, että Suomen kesä on epävakainen ja syksyllä sen tietää millainen kesä oli. Meillä kaivettiin pojan aurinkolasit tovi sitten käyttöön, aurinkoiset päivät ovat todella kirkkaita. Siinä huomasin, että vanhat lasit alkoivat olla liian pienet. Ensimmäiset aurinkolasit olivat "pantamalliset" eli sankojen tilalla oli nauha, remmi tai miksi sitä haluaakaan kutsua. Ja se alkaa auttamatta olla liian lyhyt. Asettelulla vielä pysyvät päässä.
Onnetar suosi minua kun osallistuin Babiators-aurinkolasien arvontaan. Viime viikolla meille kotiutui limenvihreät Babiatorsit koossa 0-3. Pohdin kauan noiden kahden koon välillä ja päädyin tilaamaan lasit koossa 3-7. Mutta limenvihreät lasit olivat loppu isommassa koossa, joten ajattelin pienempien olevan varmaan ihan hyvät. Onhan meidän poika vasta 1v10kk. Ja kyllähän ne lasit menevät, mutta lasit olisivat kuitenkin saaneet olla koon isommat. Tai ainakin nämä näyttävät meidän mielestä hieman pieniltä, ensi kesänä ovat varmasti liian pienet. Mielestäni meidän pojan pää ei ole sieltä pienimmästä päästä, kuitenkin ihan sopusuhtainen. Täydellinen tietenkin, heh.

Lasit nousivat heti pojan suosikeiksi, niitä piti pitää sisällä ja ulkona sadesäällä. Vaikka aurinkoisia päiviä ei juurikaan ole ollut, on meidän helläkätinen jälkikasvumme saanut toisen sangan hieman vääntymään. Onneksi laseissa on vuoden takuu tällaisia tapauksia varten.

Joten kesä ja aurinko, tervetuloa! Ja kiitos Karkkipurkki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!