30.5.2015

Ensimmäistä kertaa parturissa

Nyt se on tapahtunut. Meidän poika on käynyt ensimmäistä kertaa parturissa! Ja huh kun oli vaikeaa! Millaisia malleja tuollaisilla pikkupojilla oikein on? Ei mitään tietoa. Pojan hiuksethan olivat pitkät, ja kiharat. Varsinainen Kultakutri.
Parturissa oli hieno auto, mutta eihän siinä uskaltanut istua kun ymmärsi, että joku vieras lähestyy. Hiustenleikuu suoritettiin isin sylissä muumeja katsellen. Autolla ajeltiin sitten kun isin hiuksia leikattiin. Eihän tuotakaan hiusmallia varsinaisesti lyhyeksi voi kuvailla. Mutta on se lyhempi. Vähän vielä taipuu niskasta. Tyyliltään vähän sellainen munkki Tuck. Vähän mietityttää, että olisiko pitänyt vielä lyhentää. Toisaalta tässä parissa päivässä varmasti näkee miltä se näyttää kun tukka on "luonnollisesti" pörrössä.

4 kommenttia:

 1. Joko on vanhempien silmä tottunut? Ja tärkein, vieläkö kihartuu???!!! Kummeilla ikävä pientä höpönassua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nopeasti se silmä tottui. Yllättävän. Poitsu itse ei tunnu edes huomaavan. Täytyy ehdottomasti treffailla, viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus! Ja kyllä, taipuu takaa jonkin verran. Ei kyllä niitä korkkiruuveja enää...

   Poista
 2. Minullakin oli lapsena korkkiruuvikiharat. Äiti ei raaskinut leikata, eikä myöskään veljeni kiharoita. Sekin päivä koitti silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma kuinka iso asia hiustenleikkuu voi olla :) Itselläni on ollut piikkisuorat hiukset, mutta veljeltä on löytynyt kunnon kiharat.

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!