13.4.2015

Urapohdintoja

Kesä lähestyy ja samalla työsopimuksen viimeinen voimassaolopäivä. Olen viihtynyt työpaikassa todella hyvin ja toivoa jatkosta samassa talossa on. Kesällä kuitenkin olen ilman töitä ja olenkin miettinyt avoimessa yliopistossa opiskelua perusopintojen verran.

Tällä hetkellä en ole täysin pätevä työhön, jota teen. Minut kyllä saa palkata ja minulla on alan koulutus. Vakituista työtä en tältä "erikoisalalta" saa ilman 60 opintopisteen lisälukemista. Jo opiskeluaikana ajattelin, että voisin joskus työn ohella hankkia tuon lisäpätevyyden. Nyt olen saanut tutustua tuohon työkenttään paremmin ja samalla kokeilla sovellunko tähän työhön. Työ on ollut haastavaa ja olen saanut aivan upean kokemuksen! Tämä työkokemus kyllä asettaa haasteita seuraavalle työpaikalle. Haluaisin tehdä tätä työtä näiden tyyppien kanssa. Harmi kun en tätä työyhteisöä voi viedä mukanani! 

Avoimen yliopiston opinnot olisivat askel eteenpäin lisäpätevyyden hankinnassa. Työkokemusta pitää vielä kerryttää, jotta voin erillisopintoihin hakea. Ainakin toistaiseksi (ja luultavasti tulevaisuudessakin) tuon pienen lisäpätevyyden ansiosta myös vakituisen työn saaminen näyttäisi helpommalta. Työpaikkoja on enemmän tarjolla eikä tarve näyttäisi vähenevän.

 Kuva ei (taaskaan) liity aiheeseen mitenkään, mutta en halunnut kuvatonta postausta julkaista. Mutta tässä mä seison meidän väliseinäkivien päällä.

2 kommenttia:

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!