7.4.2015

Sisutuslehtien sivuilta

En ole aikaisemmin ollut mitenkään erityisen innostunut sisustamisesta tai sisustuslehdistä. Osasyynä on varmasti se, että takaraivossa on jyskyttänyt ajatus väliaikaisesta asunnosta. Vaikka opiskelijaboksissamme asuimme lähes 10 vuotta (!), ei sitäkään tullut erityisemmin sisustettua. Nyt on kuitenkin ääni kellossa muuttunut. Kun se ihan oma, pysyvä koti alkaa olemaan todellisuutta, on sisustusinto nostanut päätään.  
 
Reilu vuosi sitten tilasin Rakentaminen ja asuminen -messuilta itselleni dekon. Nyt viime aikoina olen kuitenkin miettinyt tilauksen lopettamista. En koe saavani lehdestä juuri mitään, ja maksan tästä huvista. Anopilta olen lueskellut Avotakkaa (muistaakseni), joka taitoltaan ja tyyliltään vastaa enemmän omaa makuani. Sisutushulluudessani olen löytänyt useita kivoja blogeja ja instagramtilejä seurattavaksi, liityin jopa pinterestiinkin kahlailemaan kauniita sisutuksia.

Ajattelin kuitenkin vielä kääntyä teidän puoleenne. Mikä on sinun mielestäsi sisustuslehtien ykkönen? Mistä lehdestä jaksat innostua lehdestä toiseen? Suosituksia otetaan mielellään vastaan!

4 kommenttia:

 1. Avotakka on paras. Mä tilaan aina vuorotellen Avotakkaa ja Glorian kotia. Joskus osan Dekoa, mutta se on vähän suppeampi. Viime aikoina olen kyllä vähän kyllästynyt lehtiin, kun niissä on aina samat jutut. Pinterest on huippu, monissa lehdissä on samat kuvat, joten halpa versio on lueskella pinterestiä :) lehtien selailu on kyllä aina tosi kivaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suppea on just oikea sana kuvaamaan dekoa. Glorian koti voisi olla kokeilulistalla seuraava.

   Poista
 2. Moikka, kiva blogi sulla! Koti ja keittiö (tai Koti ja heittiö kuten meillä sanotaan) on mun mielestä paras, se ei ole ihan niin fiini kuin Avotakka vaan sisältää toteuttamiskelpoisempia sisustusideoita. Sisustuksen lisäksi siinä on juttuja ruoasta, viinistä ja matkailusta eli kaikesta mihin olen ihan heikkona☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista!

   Kyllä erilaiset (leivonta)reseptit ovat munkin mielestä plussaa sisustuslehdessä :) Ja liittyhän ne olennaisesti keittiöön.

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!