9.4.2015

Pääsiäispäivän keväthetkiä

Maanantaina vietettiin aikaa ulkosalla. Aiemmin päivällä pikkumies oli ollut mamman kanssa leikkipuistossa kun olin siivoamassa majapaikkaamme. Pieni oli nukahtanut keinuun. Päivän rytmi meni nokosista sekaisin, eikä uni tullut enää päivällä. Kun nukkumista oltiin mummin ja papan luona tovi kokeiltu, todettiin hommaa mahdottomaksi. Mentiin mummin ja papan kanssa pihahommiin.
 
Klapeja laitettiin kottikärryihin ja kuljetettiin talon kulmalle. Välillä poika tuli mummin kyydissä kottikärryissä takaisin. Välipala syötiin ulkona, se vasta hauskaa oli!

Käytiin myös ihmettelemässä kukkapenkistä esiin puskevia kukkia. Onhan niitä itsekin kiva katsella, kesä tuntuu olevan askeleen lähempänä.

Joulupukki toi ihan oman polkupyörän. Sitä piti päästä pihalle ajamaan. Polkimille ei tosin vielä kunnolla yletytä. Hauskaa se silti oli!

Äiti käytteli vähän haravaakin, mitä nyt kuvaamiselta ehti. Pian sitä sitten saa haravoida omaa pihaa varmaan kyllästymiseen asti. Minä kun en mikään viherpeukalo ole.

Kukista olisi tietenkin voinut kuvailla vaikka kuinka paljon. Mutta tyydyin ihan vain muutamaan kuvaan.

Voi kunpa joka viikonloppu olisi yhtä pitkä! Nyt itsestäkin tuntui siltä, ettei koko ajan vain suhailtu edestakaisin. Teki hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!