24.3.2015

Muumitalo pikkupojan huoneessa

Oletteko osallistuneet ikinä Jollyroomin instagramissa Snap it, win it -kisaan? Minäpä osallistuin viime viikolla ensimmäistä kertaa. Aiemmissa kisoissa ei ole ollut mitään, mitä olisin halunnut voittaa. Viime viikon kisassa silmiini kuitenkin osui kiva teltta, joka olisi juuri sopiva majaleikeistä innostuneelle pojallemme. Ja minuapa onnisti, olin toinen voittajista!
 
Tänään kävin töiden jälkeen lunastamassa paketin Matkahuollosta itselleni. Aika tohkeissani paketista olin, ajattelin pojan tykkäävän uudesta teltastaan niin paljon. Poika oli vielä päiväunilla päästessäni töistä, joten ajelin kotiin paketin kanssa ja pikkulapsen riemulla lähes tulkoon revin sen auki. Kokoamista teltassa ei juurikaan ollut, joten selvisin tästä pystytyksestä ihan itsekseni! Meillä on täällä melko vilpoinen lattia, joten teltan pohjalle laitoin lampaantaljan, pulkkaillessa sitä ei enää tänä talvena tarvita. Puput asettelin telttaan istuskelemaan ja napsin tietenkin muutaman kuvan ihan rauhassa.

Päiväkodista tullessa kerroin jo autossa, että kotona on jotain kivaa odottamassa. Äiti oli ehkä hieman tohkeissaan. Aluksi Joonatan seisoskeli paikoillaan ja katseli telttaa. Kehotin menemään sisään ja sinnehän poika konttasi. Puhuin majasta, sillä majan rakentaminen peitosta on ollut pojalle mieluista. Poika itse risti telttansa Muumitaloksi. Kuinka herttaista! Aika pian puput lensivät oviaukosta ulos ja hetken kuluttua rakennettiin yhdessä legoilla Muumitalossa. "Tätti" (tähti) on myös tullut pojan sanavarastoon ja heti kun istuttiin sisällä teltassa poika huomasi tähdet.

4 kommenttia:

 1. rakentaja-ainesta sinusta löytyy RouvaY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, neljä tikkua osasin laittaa oikein :)

   Poista
 2. Tosi kivan näköinen teltta :) meilläkin on ollut ikealta vastaavanlainen, mutta eipä tuo poika siellä oikein viihtynyt... ehkä sen voisi kesäksi laittaa pihalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teltta pihalla kuulostaa ihanalta kesäseikkailulta!

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!