5.2.2015

Kirppisten aatelia Facebookissa

Facebook on varsinainen aarreaitta kirppisten suhteen. Kirppiksiä löytyy varmasti makuun kuin makuun ja useimmilla toimiminen on helppoa. Ajattelinkin esitellä teille suosikkikirpparini Facebookissa.

Gugguu Gugguu!
Gugguun vaatteet ovat niin valloittavia! Täällä vaatteet tekevät melko nopeasti kauppansa, monta on mennyt ohi kun toiminta on niin nopeaa. Täällä vietettiin juuri villistä, josta kotiutin ihana, käyttämättömän Marimekon hupparin.

 
P.op kirppis ja Kirpputori PO.Pitus ovat Polarn o. Pyret -merkin vaatteisiin erikoistuneita kirppiksiä. Jommaltakummalta ostin ensimmäisen Facebook-kirppisostokseni, vihreän windfleecehaalarin koossa 62cm.

 
Molo Kids Kirpputori
Milloinkohan liityin tähän kirppikseen? Väliäkö sillä! Täältä ostin ihanan keltaisen polaris-haalarin täksi talveksi. Nyt haaveissa on Rainbow-kuosin välikausihaalari ensi syksyä (ehkäpä tätä kevättäkin) ajatellen.

Uusimpia tuttavuuksia ovat Finnish Design for Kids -kirpputori, Littlephant Kirppari. Finnish Design for Kids -kirpputorilla keskitytään kotimaisiin, ekologisiin vaatevalmistajiin. Kirppari on aivan tuore, mielenkiinnolla jään seuraamaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Littlephant Kirppari on myöskin melko tuore ja toistaiseksi vielä melko hiljainen. Kirpparilla siis myydään Lindexin Littlephant -vaatteita, jotka ovat suloisia. Tällä hetkellä meiltä ei kaapista yhtään niitä löydy, olen ne myynyt jo aiemmin.Mitä kirppiksiä te käytätte Facebookissa? Vinkkaa ihmeessä kommenttiboksiin omat suosikkisi!
 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!