28.2.2015

Arkiviikon pöperöt

Teen arkisin useimmiten kotona ruuan maanantaista torstaihin. Ravintolassa käydään joskus, nyt ehkä harvemmin kuin jokin aika sitten. Ruuan on oltava nopeasti valmistuvaa, varsinkin jos ollaan pojan kanssa kahden. Tällä viikolla oltiin poikkeuksellisesti myös perjantaina kotona, mutta eipä se se ruokamääriin vaikuttanut.
 

Viikko aloitettiin varmasti jokaiselle tutulla spagetilla ja jauhelihakastikkeella. Koko perhe syötiin yhtenä päivänä ja miehen olleessa yön yli töissä, söimme pojan kanssa tätä toisenkin päivän.


Miehen lähtiessä tontille hommiin pyöräytin itselleni ja pojalle myskikurpitsasta sosekeiton. Tätäkin syötiin kaksi päivää. Isi väisti tämän kokonaan mennessään toisena päivänä työporukan kanssa syömään.


Kolmas viikon ruoka oli kanaa ja riisiä. Omalta lautaselta löytyi ensimmäistä kertaa lehtikaalia, siitä nyt kun on jonkin verran hypetetty. Mies kyllä oli sitä mieltä, että olen sitä ennenkin syönyt. En minä vaan muista. Se oli aika kuivaa ja puisevaa. Ei kuitenkaan maultaan mitenkään paha :)

Mitä teidän ruokapöydästä löytyy arkena?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!