19.1.2015

Ipanahipat

Terveisiä Ipanahipoilta! Lauantaina oltiin kera kummipojan äiteineen Logomossa hippailemassa, tässä muutamia tunnelmapaloja.
Me menimme Logomoon heti yhdeksältä, jolloin sisälle pääsi sutjakasti ja parkkipaikankin löysi helposti. Heitettiin vaatteet narikkaan, vilkuiltiin ympärillemme ja menimme katsomaan avajaispuhetta. Signmark oli vuorossa heti avajaispuheen jälkeen, ja saatiin opetella yhden Signmarkin kappaleen kertosäkeen viittomia.
Pojat möyrivät säkkituoleilla ja erilaisilla tyynyillä lavan edessä. Vaikka meillä ei pahemmin olla Muumeja katsottu, oli ehdottomasti jännää nähdä kun Pikku Myy, Nuuskamuikkunen ja Muumipeikko tulivat lavalle. Päiväkodissa (kuten monessa muussakin paikassa) viime vuosi oli Muumien teemavuosi, se on saattanut edesauttaa pojan muumituntemusta.Pikkutaaperoille löytyi kiva temmellyspaikka, jossa oli erilaisia putkia, telttoja ja esteratoja. Hauskaa oli!


Makeimmat naurut kuitenkin saattoi tulla pehmokylvyssä.


Pehmokylpylässä oli tosi kivasti koristeltu katto, ainakin äidin mielestä.

Suunnattiin brunssille noin 10.45 aikoihin, joka oli ajoitukseltaan aivan nappi suoritus. Brunssi alkoi vasta kello 11.00, mutta saimme jo tuolloin maksaa brunssin, varasimme itsellemme pöydän ja syöttötuolit. Ensi vuotta ajatellen brunssin voisi aloittaa ainakin puoli tuntia aiemmin kun kyseessä on tapahtuma lapsiperheille. Hintaa brunssilla oli 19 euroa ja alle 4-vuotiaat söivät ilmaiseksi.


 
 Eikö olekin loogista, että lasten tapahtumasta on näin kauhea kasa kuvia brunssin jälkiruokapöydästä! Apua! Mutta se oli niiiiin herkullisen näköinen. Maulta kyllä ehkä odotin hieman enemmän.
 

Tapahtuma oli mukava ja meiltä jäi paljon näkemättä. Esimerkiksi isolla lavalla emme edes käyneet. Bloggaajan näkökulmasta ideaalista olisi ollut kaksi aikuista yhtä lasta kohden, ja kyllä se muutenkin olisi ollut ihan jees. Äidit olivat ainakin melko poikki tapahtuman jälkeen. Me jätimme Logomon taaksemme puolenpäivän aikoihin kun lähdettiin päiväunille. Ensi vuotta ajatellen olisikin mukavaa, että Ipanahipoilla olisi "päiväunihuone", jossa voisi patjoilla ottaa päikkärit. Sen verran työlästä on palaaminen päiväunien jälkeen. Ei kovin kauas tarvitse mennä, jotta matkoihin menee puolisen tuntia suuntaansa. Pukemiset ja riisumiset, parkkipaikan löytäminen uudestaan ja niin edelleen. Saati sitten julkisilla.

Suurta kritiikkiä tuli myös tilaisuuden vaunuttomuudesta, mutta itseäni se ei haitannut. Ajatus sadoista, jopa tuhansista vaunuista tuossa tilaisuudessa saa karvat pystyyn. Ei se vaan toimi.

Kävittekö te Ipanahipoilla? Olisi mukavaa kuulla teidän mielipiteitänne tapahtumasta.

2 kommenttia:

  1. Minä olin! :) tykkäsin kyllä kovasti, ehkä vaan vähän vähempikin ihmispaljous olisi riittänyt. Me oltiin ihan koko päivä tapahtumassa, Mimin ja Kukun jälkeen vaunuteltiin ABC:lle, lapset päiväunille ja me kaverin kanssa lounaalle. Se ratkaisu toimi hyvin. Ei vaan ihan mitään noin herkullista sieltä buffetista saatu kun te brunssilla, nam, ihan nousee vesi kielelle kun katsoo kuvia! :) Unien jälkeen takaisin loppupäiväksi. Kyllä oli niin äiti kuin lapsikin poikki illalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä oli äiti melko poikki! Lapsi jaksoi hyvin. Ja me sentään oltiin vain puolipäivää :)

      Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!