2.12.2014

Kokemuksia Playtraysta

Yhteistyössä Oy MaxPlay ab ja KidSpot.
 
Saatiin kesällä KidSpotin yhteistyön kautta MaxPlaylta oma Playtray ja se onkin ollut meillä käytössä siitä asti. Ajattelinkin kirjoitella teille uudestaan kokemuksista nyt kun Playtray on ollut pidemmän tovin käytössä. Aiemman kirjoituksen löydät täältä.
 


Tarkkasilmäiset ehkä jo huomasivatkin, että TrippTrappin Babyset on otettu pois käytöstä. Ei liene yllätys, että lapset kasvavat ja taidot karttuvat. Ajatuksena tuntui kuitenkin hurjalta siirtyä Babysetistä suoraan ilman minkäänlaista tukea istumiseen. Vaikka jälkikasvua voikin kuvailla luonteeltaan melko rauhalliseksi, en kuitenkaan luota tuolilla pysymiseen. Tosin taitaa sekin vain olla tottumiskysymys. 
Playtray ei itsessään ole mikään istuintuki, mutta kyllä se tuo tietynlaista turvallisuuden tunnetta äidille. On ainakin jokin hidaste tippumisen tiellä.


Playtrayn puhtaanapito on ollut helppoa. Onhan sitä jämähtänyttä ruokaa hieman turvanauhan kolossa, mutta muuten lika lähtee pinnasta helposti kostella pyyhkimällä. Meillä on itse asiassa tarjotin ollut koko ajan paikallaan eikä sitä ole tarvinnut irrottaa edes hirmuisen sekasotkun jälkeen. Välillä olen sen pyyhkinyt vain kostella liinalla toisinaan taas käyttänyt puhdistusliinoja, joissa on siis muutakin kuin vettä.


Päiväkodin tädit ovat kuvailleet poikaamme kokonaisvaltaisena syöjänä. Tämä on kaunis tapa sanoa, että ruokaa on joka puolella. Kalakeitto muuten tuoksuu hiuksissa mukavasti. Noh, tämä kokonaisvaltainen ruokailutapa näkyy myös Playtrayn kanssa. Tarjottimen ja lapsen väliin jäävä rako on sen verran iso, että siitä mahtuu ruuat mukavasti tippumaan housuille. Tästä johtuen meillä syödään usein vaippasilleen. Nyt isi tosin keksi tähän loistoratkaisun, nimittäin talouspaperiliinan vielä ruokalapun alle. Mutta piti sanomani, että tuo väli voisi olla hitusen pienempi. Tietenkin nyt väliin mahtuu isompikin lapsi, sekä TrippTrapp ja Playtray kun voivat olla käytössä vanhemmillakin lapsilla.


Teidän iloksenne Maxplay antaa ostoksista 10 % alennusta koodilla ROUVAY 2.12.-7.12.2014. Siis ihan kaikesta! Tästä pääset verkkokauppaan, josta löytyy blogissa näkyneiden Playtrayn ja Fasett-kynttilälyhdyn lisäksi säästölippaita, ruuansäilytysrasioita, maljakoita ja vaikka mitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!