13.11.2014

Talven ihmemaa
Kävikö teillä talvi kylässä? Täällä perjantai vietettiin lumisissa maisemissa, yön aikana lunta oli sadellut kymmenisen senttiä. Työpäivän jälkeen pakattuamme kimpsut ja kampsut lähdimme taas ajamaan kotikonnuille. Pakkasin pojalle lämmintä mukaan ja ajattelin, että lauantaina voisi kuvailla kauniita talvisia kuvia. Mitä lähemmäs pääsimme määränpäätä sitä vähemmän lunta oli maassa. Perillä sitä oli hiukkasen verran, sunnuntaina nekin vähäiset olivat sulaneet. Eikä sitä lunta enää täälläkään ollut kun palasimme. Yllätys! Kadonneesta lumesta huolimatta ajattelin vilauttaa teille poikamme talvityyliä.Talvihaalarissa on väriä. Koska Suomen talvi on mitä on ja välillä on pilkkopimeää, halusin haalarin olevan näkyvä. Haalarina siis Molo Kidsin Polaris, kirkkaan keltaisena. Second handia Facebookin kirppikseltä ostettuna. Sen lisäksi että haalari itsessään on näkyvä, on siinä hyvät heijastimet.


Hanskat on löydetty samaiselta kirppikseltä. Niissäkin ihanat tähtiheijastimet. Hanskat ovat harmaat, varreltaan melko lyhyet. Laatikossa odottaa Rukan pitkävartisemmat, äitini mukaan -40 keleihin tarkoitetut hanskat.Jalasta löytyy Superfitin goretexia. Ja tällä hetkellä nuo kengät ovat jatkuvassa käytössä. Syksyllä käytettiin lenkkareita ja kirpsakoiden ilmojen saavuttua vaihdettiin näihin. Nyt on kyllä välillä ollut niin lämmintä, että talvikengät tuntuvat todella liioitetulta, mutta lenkkarit taas ovat aivan liian lyhytvartiset. Ja tuntuu turhauttavalta ostaa vielä yhdet kengät tässä vaiheessa syksyä/talvea.


 
Kylmimmillä ilmoilla päästä löytyy NameItin talvihattu kypärämyssyn kanssa. Vielä ollaan pyöräilty päiväkotiin, tuolloin mennään pelkällä kypärämyssyllä, jotta kypärä istuu päähän hyvin. Päiväkodissa sitten onkin muutama pipovaihtoehto, josta valita ulkoiluun sillä hetkellä sopivin.

Tämä viikko on taas porskuteltu välikausihaalarilla, toppahaalari taas odottelee vuoroaan.

Millaisissa varusteissa teillä ulkoillaan?

2 kommenttia:

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!