14.10.2014

All things yellow

Syksy. Kyllä se nyt on täällä. Onneksi havahduin ennen kuin menee ohi. Sunnuntaina nautittiin syksystä kun käytiin puistoilemassa. Pitkästä aikaa otin kameran mukaan ja muutama kuvakin tuli napattua. Täytyy kyllä vielä yrittää ehtiä ennen syksyn vaihtumista talveksi ikuistaa syksyn väriloistoa.
 


Viime aikoina olen ollut suunnattoman onnellinen ja iloinen siitä, että meidän pikkuinen poitsu on oikeasti ollut täysin terve. Taisiko olla neljäs antibioottikuuri ja joko sen vaikutuksesta tai ihan vaan muutenkin meidän poika tervehtyi. Tässä on heinäkuusta asti ollut jonkinlaista flunssaa ja korvatulehdusta koko ajan.Poika on kipeänä ollessaankin ollut reipas, mutta nyt reippaus ja iloisuus nousivat uusiin sfääreihin. Poika ei ole vaatinut jatkuvaa viihdyttämistä ja hymyjä ja nauruja on tullut enemmän. Päiväkodissakin huomasivat selkeän muutoksen. Tuota onnea ja auvoa kesti jokusen päivän, kunnes pienoinen yskä alkoi vaivaamaan. Ja nythän yskitään ja nuhakin hieman vaivaa. Tätä se päivähoidon aloittaminen taitaa olla.


En muuten voinut vastustaa kiusausta ja muokkasin kuvat valikoimalla keltaisen värin harmauden lisäksi. Halusin kokeilla toimiiko värin valinta kuvissa, joissa valikoitavaa väriä on kuvassa melko runsaasti. Osasta tykkään hurjasti, osassa ero tuntuu hyvin pieneltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!