29.9.2014

Huhhuh! Tämä äiti on ollut työelämässä reilun kuukauden verran ja mikäpä mahtaa olla tuona aikana tehtyjen postausten lukumäärä. Ainakin kahdella kädellä laskettavissa, ehkäpä jopa yhdellä. Ja minulla sentään on lyhyehköt työpäivät ja yksi lapsi!

Mutta arki on lähtenyt rullaamaan. Työt alkavat tietyllä tasolla rutinoitumaan, niin että ihan kaikkea ei tarvitse muistella miten se hoidettiin. Paljon silti on opittavaa kuten aina uudessa työpaikassa. Lähimpien työkavereiden nimetkin jo muistaa, muutaman muunkin. Poika on viihtynyt päiväkodissa todella hyvin ja olemme tyytyväisiä päivähoitoratkaisuumme.

Postausideoitakin on päässä muutama, vielä kun saan aikaiseksi toteuttaa ne. Ainakin hieman ruokakauppavertailua pienen kokeilun tiimoilta ja meidän päivästäkin ajattelin kirjoitella nyt kun arki on hieman muuttunut. Kamera on saanut olla ihan rauhassa matkan jälkeen, eipä tässä kuvailtavaakaan ole ollut. Pyörällä kun hurjastelee päiväkodin kautta töihin ja töistä päiväkodin kautta kotiin, ei niitä kuvia tule napsittua.
 Vieläkö siellä ruudun toisella puolella joku käy blogia kurkkimassa? Onko teillä toiveita mistä haluaisitte minun kirjoittavan?

1 kommentti:

  1. Ihana kirjoitus. Aina se välillä muistuu kirkkaana mieleen.

    VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!