12.8.2014

Synttäripaketit

Synttäreitä vietettiin jo kuukausi sitten, mutta palataan niihin vielä hetkeksi. Tovin ovat kuvat jo olleet otettuna, mutta kyllä kuvaaminen kesti! Poika sai yksivuotislahjaksi kaikkea kivaa ja tarpeellista.
 

Posliinilautasta toivottiin tädiltä, heti sen jälkeen kun muovinen oli syömisharjoituksissa pudonnut lattialle. Tädiltä ja sedältä seurueineen saatiin ihanat Pentikin lautanen ja muki.


Nuppipalapeli, päiväkotireppu ja sirkuslakanat löytyivät toivelistalta. Bonuksena tuli pallo. Lakanat on jo laitettu käyttöön ja tänään vietiin repussa vaipat ja vaihtovaatteet päiväkotiin odottamaan. Lelutkin ovat kotiutumisesta asti olleet käytössä.


Tämä tuoli oli aivan ylläri! Hauska norsutuoli on Petits Tresors -kaupasta Turusta. Tuo ihanalta vaikuttava ranskalainen lelukauppa avasi ovensa juuri muuttomme jälkeen, vielä en ole tuolla päässyt käymään.


Paketeista löytyi myös hauska Brion magneettijuna. Vielä poika ei junaa kasaile, mutta äidin tekemiä viritelmiä on hauska hajottaa.

Lisäksi paketeista paljastui yksi Puppe-kirja, joka oli aluksi autossa matkalukemisena, mutta nyttemmin kotona. Tiitiäisen tuluskukkaro -kirjakin löytyi, jota ollaan nyt iltaisin luettu. Poika sai myös oman leikkipuhelimen, mutta se ei vienyt mielenkiintoa vanhempien puhelimista tai kaukosäätimistä. Saa sillä hetkeksi harhautettua, mutta hyvin pieneksi hetkeksi. Puhelimella on kuitenkin kiva leikkiä. Toistaiseksi vielä koristeeksi poika sai myös Porschen. Lisäksi tuli täydennystä t-paitoihin ja shortseihin ja taloudellista tukea uuteen turvaistuimeen.

Aivan ihania juttuja, kiitos kaikille muistaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!