11.8.2014

Platray-testaus kera alennuskoodin

Yhteistyössä Oy MaxPlay Ab/Playtray Finland ja KidSpot.

Meidän poitsu on nyt siinä iässä, että pikkuhiljaa harjoitellaan syömään itse. Välillä se sujuu hyvin ja välillä vähemmän hyvin. Ja se näkyy myös keittiössä ja keittiön pöydässä. Jo tovin olen harkinnut jonkinlaisen tarjottimen tai vastaavan suojan hankkimista. Vaikka meidän keittiön pöytää ei nyt varsinaisesti tarvitse suojella lialta, mutta olisihan se ihan kiva, ettei sitä ihan kokonaan tarvitsisi tyhjentää kun ruokaa menee mihin sattuu.

Kun minulle tarjoutui KidSpotin kautta tilaisuus päästä testaamaan Playtrayta, en kauaa jahkaillut. Playtrayn värivalikoimasta löytyy neljä väriä, valkoinen, musta, punainen ja läpinäkyvä. Jahkailin tovin valintani suhteen, kärkitaistossa mukana olivat valkoinen ja läpinäkyvä. Tripp Trapp meiltä löytyy valkoisena, samaten siinä oleva babyset. Päädyin valitsemaan läpinäkyvän Playtrayn, sillä ajattelin kokonaisuuden olevan mahdollisesti liian muovisen näköinen valkoisella Playtrayllä. Mene ja tiedä. Toisaalta esimerkiksi musta olisi tuonut kivaa kontrastia, mutta musta ei vaan ole meidän juttu.

"Playtray sopii ruokailuun, leikkiin, piirtämiseen, askarteluun! Tarjotin helpottaa sekä lapsen että vanhemman elämää. Tarjotin sopii erinomaisesti sormiruokailijalle koska ruoka pysyy tarjottimella eikä vanhempien tarvitse jatkuvasti poimia ruoantähteitä lattialta. Sen reunat estävät myös juoman valumista lattialle, matto ja parketti kiittää! Muovinen tarjotin on helppo ja nopea irrottaa ja pyyhkäistä puhtaaksi rätillä tai huuhtaista lavuaarissa. 
 
Playtray on helppo asentaa Stokke Tripp Trapp-tuoliin koska se liukuu helposti paikalleen eikä siis vaadi ruuvaamista eikä Tripp Trapp-tuoliin jää jälkiä käytöstä. Playtraytä on saatavana neljässä värissä; läpinäkyvä, musta, valkoinen ja punainen.
 
Playtray on kestävä ja turvallinen käyttää. Tarjotin on kuitenkin muovia, joten naarmuuntuminen on täysin normaalia. Kun Playtray on asennettu Stokke Tripp Trapp -tuoliin, lapsi ei ylety potkimaan ruokapöytää jaloillaan eikä siten saa kallistettua tuolia taaksepäin. Playtrayn pehmeä ja pyöreä muotoilu helpottaa asentamista ja puhdistamista. Playtrayn muovipinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi ja sen pinta kestää hyvin esimerkiksi lusikoista ja haarukoista tulevia jälkiä. Tarjottimessa on myös korkeampi reunus, joka estää nesteen valumisen lattialle, kun lapsi kaataa esimerkiksi maitolasin."


 
 

Playtray saapui postiin tehokkaasti pakatussa pahvilaatikossa. Ei tyhjää tilaa tai muuta turhaa pakkauksessa. Mukana oli Playtray, ohjekirjanen ja "kiristysnauha".
 Kiinnittäminen oli helppoa eikä siihen oikeastaan ohjeita tarvinnut. Tosin ohjekirjassa ei ollut suomenkielistä ohjetta tai asennuskuvaa. Kuvaa jäin kaipailemaan asennettuani Playtrayn, sillä babysetin ja Playtrayn väliin jäi omituinen kolo. Kuvasta olisin halunnut katsoa kuuluuko tällaista jäädä vai ei. Mutta kyllä se niin hyvin istui tuolin takaosasta, ettei sitä paremmin voisi saada.Meidän ei-niin-esteettisessä keittiössä oli hieman haastavaa saada kokonaiskuvaa TrippTrappista ja Playtraysta, varsinkin yhden taaperon hyöriessä mukana. Arvatkaapa mikä tämän hetken paras leikki?


Kiristysnauhalla Playtrayn saa kiinnitettyä tuoliin, ehkäpä näin? Meillä kyllä nauha lähti pois ensimmäisen syömisen jälkeen. Tuosta tuolin ja Playtrayn välisestä kolosta tippui ruokaa niin paljon, että en joka kerta jaksa siivoamista varten irrottaa hihnaa. Toisaalta tuon ensimmäisen kerran jälkeen en ole Playtrayta tuolista irroittanut.


Kuten näkyy, syöminen on meillä sottaavaa puuhaa. Playtrayn reunat estävät ruokaa putoamasta lattialle ja siivottavaa on pienemmällä alueella. Playtrayn puhdistaminen on helppoa. Ollaan joko pyyhitty kostella rätillä tai siivousliinoilla. Värjääviä ruokia ei toistaiseksi olla syöty, mutta niistä voi Playtrayhin jäädä värjäytymiä.

Ikävä kyllä sotkulta Playtraykään ei pelasta. Kuten tänä aamuna taaperon viskoessa mustikkapuuroa ympäriinsä heiluttaessaan lusikkaa. Äitiyden ilot :)

Kiinnostuitko Playtraysta? Playtray.fi tarjoaa lukijoilleni 15% alennusta Playtray-tarjottimesta 11.-14.8.2014 koodilla ROUVAY (huom. isoilla kirjaimilla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!