1.8.2014

Lomakuvia

Kansainvälisillä markkinoilla Turussa.


Naantalissa.

Mökillä.Venereissulla Isokarin majakalle.

 
Vielä on vähän lomaa jäljellä ennen paluuta arkeen. Mahtavia hetkiä takana, arki hieman jännittää. Aamut ollaan hoidettu miehen kanssa vuorotellen ja lapsenhoitoa vuoroteltu. Katsotaan mitä ensi viikko tuo tullessaan. Jos kaikki menee kuten pitää, ei arkikaan enää ole samanlaista vaan poika menee päivähoitoon. JAIKS! Oi kokeneet vanhemmat, nyt kommenttiboksiin parhaat vinkit päivähoitoa ajatellen. Sadevaatteet on hankittu, mitä vielä?

7 kommenttia:

 1. Minkäs ikäinen poikasi on? Itselläni on 1,5v ensi viikolla. Käy toki kurkkaamassa blogia, jos kiinnostaa. :) tuuliajoilla.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. ..Meillä on samat jutut päiväkoti alkaa syyskuun ensiimmäinen ja hankintoja jonkin verran tehty, mutta uupuu vielä. Samoja asioita mietin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! Poika on yksivuotias, muutaman hassun viikon yli.

   Käyn kurkkaamassa sun blogia :)

   Poista
 3. Meillä ei vielä oo ajankohtaista päiväkoti mutta vaihtovaatteita, vaippoja, unilelu nyt ainakin... Muista nimikoida kaikki :)

  Krista / newmaam.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Unilelu on kyllä välttämätön :)

   Poista
 4. Moi! Ihania lomakuvia :) Meillä on kaikki lapset aloittaneet pk:ssa reilun vuoden iässä. Hyväksi havaittua on että käy muutamia kertoja tutustumassa äidin tai isän kanssa ennen aloitusta. Täällä käy myös oma hoitaja kotona tutustumassa hoitolapsen kotiin ja rutiineihin, mikä on ihan loistojuttu, tokikaan tuohon ei itse voi varmaankaan vaikuttaa. Tossuista sen verran, että meillä oli ensin käytössä mokkasiinityyliset ja totesin että ovat aika hankalat ja lisäksi kuumat sisäkäytössä, nahkaiset tai ainakin lyhytvartiset ovat minusta paremmat. Unilelu tosiaan on hyvä olla tai vaikka äidin paita tms aluksi, ja meidän pk:ssa tuotiin myös vanhempien kuva naulakkoon, josta sai lapsi käydä katsomassa aina kun tuli ikävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä päivähoidon aloitus saattaa tulla sellaisella vauhdilla, että tutustuminen jää melko pieneksi :( Aivan loistavia vinkkejä tossuista ja tuo valokuva on kyllä kiva idea!

   Ihana kuulla, että muidenkin lapset ovat melko nuorina menneet päiväkotiin :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!