19.7.2014

Kun Scandic Sokoksella lattiaa pyyhki

Nyt tuli niin oivallinen tilaisuus tehdä pientä hotellivertailua, vaikka suunnitelmissa sellainen ei ollutkaan. Ja siksipä kuvia löytyy vain toisesta hotellista, nekin kännykällä otettuja.

Yövyimme viikon sisällä kahdessa eri hotellissa, Jyväskylän Scandicissa sunnuntain ja maanantain välisen yön ja Hamburger Börsissä Turussa keskiviikon ja torstain välisen yön. Jyväskylässä käytiin asuntomessuilemassa, Turussa taas vietettiin hääpäivän kunniaksi kahdenkeskistä aikaa (ensimmäinen kerta kun poika oli yöhoidossa). 

Scandicista ei moitittavaa löytynyt mistään. Sänky oli superleveä (kingsize), lakanat pehmoiset ja huone siisti ja iso. Börsissä huoneemme oli ilmeisesti "vanhalla" puolella. Tunnelma ei noussut kattoon huoneen ovea avatessa. Ensimmäisenä vastaan tuli huoneen kaapit, jotka olivat niin täynnä varapatjoja ja petivaatteita, etteivät ovet pysyneet kiinni. Jee, majoitumme varastointitilaan! 


 

 
Sisustus oli vanhanaikainen, mikään ei tosin ollut rikkinäistä. Mutta en uskonut mistään "tuon tason hotellista" löytyvän tuollaista tyyliä. Nettisivut luonnehti huoneita seuraavasti: "Viihtyisiä huoneita, joiden sisustuksen värimaailmana on joko karpalon punainen tai tumma suklaanruskea. Huoneen varustukseen kuuluu tallelokero, taulu-TV, parivuode ja suihku . Huoneeseen on mahdollista pedata 1-2 junnupatjaa lapsille." WC/kylpyhuone oli todella pieni ja suihkuverhosta huolimatta vettä ruiskui pyntyn eteen. Ja sillä puolella ei ollut viemäriä, joten vesi lillui siinä koko vierailumme ajan. 


Aamupaloissakin oli eroa. Valikoima oli suunnilleen samanlaiset, Börsistä vain loppui lätyt yli tuntia ennen aamiaisen loppumista. Miehelle tämän oli kova juttu. Itse en lättyjä jäänyt kaipaamaan, mutta ei silti mikään saisi kesken loppua.

Eniten kuitenkin ärsytti ilmastointi. Sitä kun menee hotelliin kesällä, jotenkin kuvittelee pääsevänsä ihanan viileään huoneeseen. No huone oli eritäin lämmin ja napautimme ilmastoinnin päälle. Hups! Se olikin täysillä. Eikä sitä saanut varsinaisesti kylmemmälle säädettyä. Jätettiin ilmastointi pauhaamaan kun lähdettiin syömään. Eipä tuo huone juurikaan ollut viilentynyt ja yöllä meillä molemmilla oli kuuma.

 
 
Minibaarista ei ikinä olla mitään käytetty, mutta jotenkin tämäkin näytti hieman aneemiselta. Noh, seura oli parasta ja meillä oli mukavaa. Seuraavalla kerralla valitsemme toisen hotellin, tiedän muutaman muun hotellin olevan enemmän meidän makuumme.

4 kommenttia:

 1. Onpas suorastaan masentavan näköinen huone. Ei kyllä vastaa ollenkaan hotellin sivuilta löytyviä markkinointikuvia.
  Tuo ruokien loppuminen aamupalalla kyllä ärsyttää. Pari yötä viime kesänä oltiin Cumulus Olympiassa Helsingissä ja molempina aamuina aamupalalla oli jatkuvasti joku loppu ja pöydät odottivat siivoamista ihan liian kauan muutenkin pienessä aamupalasalissa. Saa nähdä, millaisia hotellikokemuksia tulee tänä kesänä kerättyä, toivottavasti hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, ettemme ole ajatuksiemme kanssa yksin :)

   Kyllä hotellissa pitäisi ruuan riittää, samaten tuon siistimisen pitäisi olla kunnossa. Aamupala on varsinkin monen kohokohta :) Toivottavasti saatte vain hyviä kokemuksia!

   Poista
 2. Helsingissä, Glo Hotel Art, suosittelen!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan korvan taakse pääkaupunkivisiittiä odottamaan :)

   Poista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!