6.7.2014

Kesä(loma)tunnelmissa

Tervehdys pitkästä aikaa! Blogi on viettänyt hiljaiseloa, olen yksinkertaisesti ollut liian väsynyt päivittääkseni blogia. Rehellisesti sanottuna olen kokenut yksinäisyyttä ja sellaista alakuloisuutta. Nyt olen huomannut millainen henkireikä MLL:n perhekahvila olikaan minulle!
 


Nyt kuitenkin olo on piristynyt ja energiataso kohonnut, ja on ihanaa palata blogin ääreen. Tämä viikko on ollut aika loistava. Kiitos ihanan miehen, pääsin laittamaan tukkani yhdeksän kuukauden jälkeen kuntoon. Iso jee!Miehellä on myös ollut hieman vähemmän talohommia ja tämän seurauksena oma olo on ollut chillimpi. Enemmän apua ja tukea arjen pyörittämisessä.Perjantaina suunnattiin kohti isovanhempieni mökkiä ja kesäiset kelit ainakin toistaiseksi tavoittivat meidät. Maisteltiin mansikoita suoraan pensaasta, ihailtiin pojallemme istutetun omenapuun tulevaa satoa (kolme omenaa), herkuteltiin muurinpohjalätyillä, päästiin kesän makuun.
Ihan parasta on kuitenkin se, että miehen loma on ihan kulman takana. Luvassa on ainakin mökkeilyä ihanien ystävien kanssa, yhdet nimiäiset, yhdet viiskymppiset ja tietenkin meidän oman mussukan ykköset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!