31.7.2014

C'est moi!

Blogillani on jo huikeat 25 lukijaa, joiden joukossa on oikeasti minulle tuntemattomia ihmisiä! Huima määrä minulle! Joten kaikkien ihanien lukijoiden iloksi toteutan kokonaisen postauksen vain ja ainoastaan minusta (hui!).

Minä, Rouva Y, olen karvan verran vajaa 30-vuotias (eli 29) turkulainen. Tosin väliaikaisesti asun Porissa. Eikä tuleva kotikuntakaan toistaiseksi ole Turku. Minulla on yksi yksivuotias maailman ihanin poika ja yksi maailman paras mies. 


Olen opiskellut itselleni haaveideni ammatin Turun yliopistossa. Tie oli pitkä ja kivinen sisäänpääsyn suhteen. Se vei jokusen vuoden. 

Mieheni on teinirakkauteni. Tänä vuonna yhteisiä vuosia tuli täyteen 13, joista naimisissa on oltu kolme. 

Olen lyhyt. Senttejä on noin 157. Ei ole paljon se. Tykkään herkuista. Ihan hirmuisesti. Ja se näkyy masussa. Ongelma, johon pitää tarttua. Mutta kun... Ja leipominen on kivaa! Kirjoja tykkäisin lueskella, on vaan jäänyt vähiin viimeisen vuoden aikana. 


Olen iltatorkku. Joskus olin aamuvirkku, se muuttui noin vuosi sitten. Hyvä jos kymppiin jaksan valvoa. Useimmiten en.

Tykkään Greyn anatomiasta. Ulkona syömisestä. Kasvo- ja jalkahoidoista, vaikka harvoin niissä käyn. Olen itseni suhteen pihi. Vaatekaappini kyllä kaipaa päivitystä. Omaan hirmu huonon itsetunnon. Olen epävarma itsestäni. Ja olen aika herkkis, varsinainen viuru-Iita. Omasta mielestäni liian ujo.

Bloggailemaan aloin yliopistossa. Muutamalla kurssikaverilla oli blogi, joista sitten innostuin. Haluaisin olla taitavampi bloggaaja. Mutta ehkäpä tässä koko ajan jotain kehitystä tapahtuu. Haluaisin olla taitavampi pukeutumaan ja laittamaan itseäni.

Sellaista. Haluaisitko tietää jotain lisää?

6 kommenttia:

 1. Mulle tuli yllärinä noi huono itsetunto ja epävarma itsestäs.. Ei näy päälle päin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pidetty oman pään sisällä :D Ihan hyvä, ettei loista kilometrien päähän :)

   Poista
 2. Meinasin kirjoittaa saman kuin edellinen. En olisi uskonut, niin sanavalmis olet. Kiva kirjoitus muuten.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että jaoit palan itsestäsi :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!