22.7.2014

Asuntomessut 2014; Keittiöajatuksia

Tulevaa taloa ajatellessani ajattelen usein keittiötä. Ajatuksissa tuo keittiö on kokovalkoinen, kodinkoneita lukuun ottamatta. Asuntomessuilla kiinnitin jonkin verran huomiota keittiöihin, lähinnä omaa makua miellyttäviin. Eli valkoiseen.


Sen verran ummikko näissä asioissa olen, etten osaa sanoa tämän tason materiaalia. Messuilla kuitenkin oli muutamassa talossa betonitaso (jolta tämäkin mielestäni näyttää) ja ajatus betonitasosta jäi mietityttämään. Ne olivat mielestäni upean näköisiä! Betonitasojakin sai sävytettynä ja erilaisilla viimeistelyillä. Ja siihen saa myös upotetun altaan. Ehdoton plussa on tason saumattomuus. Googlettelu kertoo diy-tason tekemisen olevan melko helppoa, tosin moni on joutunut tekemään uuden version ensimmäisen oltua jotenkin viimeistelemätön. Betonitason iso plussa on myös hinta. Mutta googlettelun jälkeen haluaisin tason asennettuna. Ehkäpä myös kodinhoitohuoneen tason voisi tehdä betonista. Huikatkaa ihmeessä kokemuksia tai kuvia betonitasosta!Tämä keittiö vastasi kooltaan melko hyvin tulevaa keittiötämme ja sai meidät hieman miettimään tulevan keittiön pohjaa. Välitilan laatta tuo tähän keittiöön ilmettä, ehkäpä meidänkin keittiöön voisi tulla jotain tämän tapaista. Ei kuitenkaan ihan tällainen. Keittiön harmaa taso ei ole sekään hullumman näköinen! Vaihtoehto kokovalkoisuudelle tämäkin.


Jälleen kokovalkoisuutta. Ja harmaata seinää. Keittiöliikkeissä puhuivat mattavalkoisen olevan uusi korkeakiilto. Näitä kuvia katsellessani en ihmettele miksi. Tämä on ehkäpä liian kiiltävä minun makuuni.

Siinäpä tämän vuoden asuntomessut minun linssini läpi. Jokunen kuva löytyy kännykästäkin, satuimme messuille juuri sinä päivänä kun Jyväskylässä tuli vettä oikein olan takaa. Tuona hetkenä kamera pidettiin sateelta suojassa kohteesta toiseen liikkuessa. Kommettiboksi on aina auki ideoille ja mielipiteille, niitä sinne siis, mikäli jotain kommentoitavaa keksit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!