17.7.2014

Asuntomessut 2014; Katse kylppäriin

Kyllä niitä kuvia asuntomessukansiosta löytyi sen verran, että niistä ainakin toisen postauksen sai aikaiseksi. Siitä huolimatta, että laatu ei kaikissa kuvissa ole priimaa.
 
Ei ole hirmuisen vaikeaa määritellä värimaailmaa, joka tällä hetkellä miellyttää sisustuksellista silmääni. Näissäkin kuvissa melkein kaikki edustavat valko-harmaata märkätilaa. Koko talon suhteen olemme miettineet melko vaaleaa sisustusta harmailla lisäyksillä. Tavoitteena on käyttää aikaa kestäviä ja hillittyjä sävyjä kaikessa "monivuotisessa". Eihän mikään ole täysin ajatonta, kyllä rakentamisaikakausi jollain tavalla talossa kuin talossa näkyy.  
 

Tuo suihkutilan pieni laatta oli jotenkin aivan ihana. Kuvassa se ei kunnolla näy, mutta se oli sellaista lasimaista, läpinäkyvähköä. Tällainen voisi sopia meidän yläkerran wc/suihkutilaan.


Tällainen hieman graafinen harmaa voisi olla myös kiva, hieman rouheampi vaihtoehto johonkin wc-tilaan. Meille tulee siis kolme wc:tä, tämä voisi sopia joko alakerran "yleiseen" wc-tilaan tai vanhempien makuuhuoneen yhteydessä olevaan wc-tilaan.


Ihana suihku.
 


Tässä laatta/kaakelikokonaisuus miellyttää silmää. Jakkara tuo oman kivan lisänsä. Tila kyllä ehdottomasti tarvitsee juurikin tuollaisen kirkkaan pyyhkeen tai muun vastaavan piristämään tilaa.


Suihkutilan yksi seinä voisi olla jotain tuollaista mosaiikkista. Tämä tosin taitaa olla hieman liian levoton omaan makuun. Hmm.


Tämä wc-tila osuu todella hyvin yksiin oman makuni kanssa. Ainoastaan allas saisi samassa tason kanssa. Eli siis sellainen "integroitu".


 
 Siis tämän tapainen allas! Puhtaanapidollisesti paras ratkaisu, ja onhan tällainen ratkaisu tyylikäs. Tämä kolahti myös aika kovaa. Paitsi peili. Tässäkin on tuota graafista harmaata.


Kuva ei tee täyttä oikeutta, mutta tuo kaakeli oli valloittava. Ollaan mietitty poreammeen taakse jotain erilaista laatoitusta, tämä voisi sopia siihen.


Ja sitten selvästi aiemmista kuvista poikkeava kuva. Kyllä puu tuo lämpöä. Mutta silti ehkäpä tykkään enemmän aiempien kuvien tyylistä.

 
Olisihan tällainen ratkaisu kiva, mutta euron kuvat vilisivät silmissä. Putkityöt lienevät arvokkaat, mistä lie vedetty. Ja tuskinpa nuo itse suihkutkaan sieltä edullisemmasta päästä ovat.
 
Tällaisia mietteitä märkätiloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!