8.6.2014

Toukokuisia vierailuja

Onpa ollut tohinaa, blogin päivittely on kokonaan jäänyt. Hyi minua! Toukokuussa saatiin muutamaankin otteeseen vieraita, palataan siis hetkeksi toukokuisiin tunnelmiin. Harmi vain, että vieraiden ollessa Porissa säät eivät olleet niitä toukokuun kesäisimpiä.

Viimeisimpänä saatiin serkkupoika perheineen kylään. Totta kai käytiin Kirjurinluodolla! Aloitettiin eläinten ihmettelemisestä. Riikinkukkoja, rokkikukkoja ja -kanoja, vuohia ja luonnon omia lintuja ainakin nähtiin.


Pojat pääsivät myös leikkipuiston puolelle leikkimään. Aloitettiin Pelle Hermannin puistosta (tai siitä vierestä löytyvästä laivasta), mutta serkkupoikaa se ei kiinnostanut. Huomasin muuten, että tuo puisto on tehty erityislapsia silmällä pitäen. Laivaan pääsee ramppeja pitkin ja siitä löytyy eri aisteja huomioivia juttuja, kuten "aaltoileva" lattia ja kiemurtelevat kaiteet, joita pitkin voi kuljettaa rengasta. Lisäksi keinuista löytyi erityskeinu, johon oman tulkintani mukaan voi laittaa esimerkiksi pyörätuolissa olevan lapsen keinumaan. Siis se oli sellainen hieman makuulla oleva turvavyöllinen. Muut puistot ovat hiekkapohjaisia, mutta tämä oli sellaista mattoa, eli kulku onnistuu pyörätuolilla paremmin. Kuinka hienoa!Oli kyllä hauska seurata poikien menoa. Aiemmin mummi vieraili meillä ja tarjolla onkin "harvinaisuus", kuva itse bloggaajasta. Käytiin hiekkalaatikolla leikkimässä ja mummi hääräsi oman kameransa takana.


Ensi viikolla on jälleen tulossa vieraita, ihana kummityttö tulee vanhempineen käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun löysit tiesi tänne! Kommentit ovat blogin suola, jätä toki merkki käynnistäsi!